PicsArt Color Boya İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

PicsArt Color Boya

PicsArt Color Boya

PicsArt Color Boya APK indir, yaptığınız çizimler üzerine renkler ekleyebileceğiniz, çeşitli fırçalar ve katmanları bulunan PicsArt Color Boya Android çizim uygulamasıdır. PicsArt Color...

PicsArt Color Boya APK indir, yaptığınız çizimler üzerine renkler ekleyebileceğiniz, çeşitli fırçalar ve katmanları bulunan PicsArt Color Boya Android çizim uygulamasıdır.

PicsArt Color Boya, bir eğlence ve çizim uygulamasıdır. Kanadalı uygulama geliştiriciler tarafından çıkarılan uygulama kısa süre içerisinde milyonlarca kişiye ulaşmayı başarmıştır. Her geçen gün kullanıcı beklentileri doğrultundan kendinizi geliştiren PicsArt Color Boya cihazınızda yaklaşık 120 MB yer kaplar. Uygulamayı kullanabilmek için ihtiyaç duyduğunuz minimum Android sürümü ise 5.0’dır.

PicsArt Color Boya Özellikleri

Yalnızca amatörlerin değil profesyonellerin de kullanabileceği bu uygulama sayesinde çeşitli çizimler yapabilirsiniz. Yüzlerce farklı fırça seçeneği sayesinde ihtiyaç duyacağınız tüm ekipmanlar her an yanınızda olacaktır.

PicsArt Color Boya Android APK uygulaması ile sıfırdan bir çizim yapabileceğiniz gibi fotoğraflarınızın üzerinde değişiklikler de yapabilirsiniz. Simetrik çizim özelliği sayesinde daha gerçekçi sonuçlar almanız mümkündür. Farklı renk seçeneklerine ulaşabilmeniz ise uyumlu renkleri bir araya getirmeniz çok daha kolay olacaktır.

Çoklu katmanlar ve karıştırma modları ile işinizi kolaylaştıran uygulamada metin ekleme özelliği de bulunmaktadır. Uygulamanın otomatik kaydetme özelliği çizim esnasında cihazınızın kapanması gibi beklenmeyen durumlarda kayıp yapmanızın önüne geçmektedir. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu uygulamanın premium üyeliğini de satın alabilirsiniz.

PicsArt Color Boya Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsart.draw&referrer=utm_source%3Dindirvip.com

PicsArt Color Boya APK indir

PicsArt Color Boya ile müthiş çizimleri kolay ve hızlı bir şekilde çizebilirsiniz. PicsArt Color Boya APK dosyasını Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirip kurulumdan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Türkçe dil desteği ile basit bir kullanım sunmaktadır. Eğer fotoğraf düzenleme ve video editörü uygulamasını indirmek istiyorsanız mutlaka PicArt Photo Editor uygulamasını indirmelisiniz. PicArt Photo Editor APK dosyasını Android cihazlarınıza idirmek için buraya tıklayarak ücretsiz indirebilirsiniz.