Sesli Ekran Kaydedici V Recorder Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Sesli Ekran Kaydedici V Recorder Apk indir
Sesli Ekran Kaydedici V Recorder Apk indir

Sesli Ekran Kaydedici V Recorder Apk indir

Screen Recorder – Sesli ekran kaydedici V Recorder APK indir, V recorder android için oyun videosu kaydedici, sesli ekran kaydedici ve video düzenleyicidir....

Screen Recorder – Sesli ekran kaydedici V Recorder APK indir, V recorder android için oyun videosu kaydedici, sesli ekran kaydedici ve video düzenleyicidir.

Sesli ekran kaydedici V Recorder APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz son derece başarılı bir kaydedicidir. Uygulamayı yükleyebilmek için cihazınızda 27 MB boş yer olması yeterlidir. Cihazınızda gereksiz yer kaplamayan uygulama kasma ya da ısınma gibi sorunlara da neden olmaz. Kullanıcı talepleri doğrultusunda sık sık güncellenen en iyi haline getirilen uygulamayı yükleyebilmek için cihazınızın Android sürümünün en az 5.0 olması gerekmektedir.

Sesli Ekran Kaydedici V Recorder Özellikleri

Uygulamayı dakikalar içerisinde indirip kurarak kullanıma hazır hale getirmeniz mümkündür. Ekran kaydını alırken cihazınızın tüm ekranını kaydetmeniz şart değildir. Yalnızca istediğiniz alanın kaydını alarak kişisel bilgilerinizin gizliliğini sağlayabilirsiniz.

Uygulamayı kullanarak hem ses hem de görüntü kaydı almanız mümkündür. Ayrıca bu özelliklerden yalnızca birisini de kullanabilirsiniz. Ekran ve ses kaydını tek tuş ile başlatmanız mümkündür. Kayıtları ise dahili hafızanın yanı sıra hafıza kartında da saklayabilirsiniz.

Screen Recorder – Sesli ekran kaydedici V Recorder APK Android uygulaması sayesinde cihazınızın başında olmasanız dahi kayıtları alabilir ve daha sonra müsait olduğunuzda izleyebilirsiniz.

Sesli Ekran Kaydedici V Recorder APK Android indir

V Recorder sesli ekran kaydici güçlü ve kararlı bir oyun videosu çekme, ekran yakalama ve video düzenlemenize yardımcı olmasının yanı sıra ses kaydetme özelliği ile karşımıza çıkmaktadır. Sesli Ekran Kaydedici V Recorder APK Android indirip Android mobil telefon ve tabletlerinizde ücretsiz kullanabilirsiniz.

Ekran Kaydedici V Recorder Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=screenrecorder.recorder.editor&referrer=utm_source%3Dindirvip.com