Dream League Soccer 2021 Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Dream League Soccer 2021 Apk indir
Dream League Soccer 2021 Apk indir

Dream League Soccer 2021 Apk indir

Dream League Soccer 2021 APK indir, lisanslı oyuncular arasında hayalindeki takım ile DLS 2021 (Dream League Soccer 2021) dünyanın en iyi futbol takımlarına...

Dream League Soccer 2021 APK indir, lisanslı oyuncular arasında hayalindeki takım ile DLS 2021 (Dream League Soccer 2021) dünyanın en iyi futbol takımlarına karşı mücadele ettiğiniz mobil futbol oyunudur.

Dream League Soccer 2021 APK indir, en sevilen futbol oyunları arasında yer almaktadır. Dream League Soccer serisinin 2021 versiyonu olan oyunda 4000’ün üzerinde gerçek lisanslı oyuncu bulunmaktadır. En sevdiğiniz futbolcuları bir araya getirerek yenilmez bir takım oluşturabilir ve takımınızın başarıdan başarıya koşmasını sağlayabilirsiniz.

Dream League Soccer 2021 oyun özellikleri

DLS 2021 oyununda 8 adet küme bulunmaktadır. En alt kümeden oyuna başlar ve takımınızı baştan yaratırsınız. Ancak öncelikle kendi karakterinizi belirlemeniz gerekecektir. Daha sonra çeşitli futbolculara teklif götürebilir ve kabul ettikleri taktirde sözleşme imzalayabilirsiniz.

Maç esnasındaki gerçekçi hareketler, ses efektleri ve grafiklerle daha da ilgi çekici hale gelmektedir. Ancak futbolcularınızı geliştirmek için yalnızca antrenmanların yeterli gelmeyeceğini unutmamalısınız. Stadyumunuzu geliştirmeleri, tesislerinizi birinci sınıf yapmalısınız. Futbol oyununda ayrıca sporcuların fiziksel ve psikolojik durumlarının iyi olduğundan da emin olmanız gerekmektedir.

DLS 2021 futbol oyununun sahip olduğu yapay zekâ desteği, piyasadaki en sezgisel futbol oyanlarından birisi olmasını sağlamıştır.  Cihazınızda kaplayacağı yer ise 400 MB civarındadır. Milyonlarca kişi tarafından oynanan Dream League Soccer 2021’i cihazınıza yükleyebilmek için Android sürümünüzün en az 5 olması gerekecektir.

Dream League Soccer 2021 apk indir

3D oyuncu hareketlerinin olduğu ve sürükleyici spiker maç yorumları yanı sıra takım özelleştirmeleriyle karşımıza çıkan futbol oyunudur. Dream League Soccer 2021 APK Android dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip eşsiz ödülleri turnuvalarda kazanabilirsiniz.

Dream League Soccer Classic Apk indir