Kafa Topu 2 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Kafa Topu 2

Kafa Topu 2

Kafa Topu 2 APK indir, efsane futbol yorumcusu Ercan Taner’in sesiyle heyecan verici Kafa Topu 2 online futbol oyunu oynamaya ve gerçek kişilerle...

Kafa Topu 2 APK indir, efsane futbol yorumcusu Ercan Taner’in sesiyle heyecan verici Kafa Topu 2 online futbol oyunu oynamaya ve gerçek kişilerle futbol maçlarına çıkabilirsiniz.

Kafa Topu 2, eğlenceli futbol oyunlarından birisidir. İngiltere’de geliştirilmiş olsa da Türk oyun yapımcılarının imzası bulunan oyun futbol yorumcusu Ercan Taner’in yorumları ile çok daha eğlenceli hale gelmiştir.

Kafa Topu 2 oyunu özellikleri

İlerlemeli bir oyun olan Kafa Topu 2 online futbol oyununda en iyi olmak için çalışmalısınız. Bunun için dilerseniz en güçlü olacak şekilde geliştirilmiş hazır takımlardan birisini seçebilir dilerseniz de kendi takımınızı oluşturabilirsiniz. Online futbol oyununda gerçek oyuncularla maç yaparak en iyiler listesine girmek için çalışacağınız oyunda farklı ligler bulunur. Oyuna yeni başlayanlar bronz ligde yer alırken zaman içerisinde elmas lige kadar ilerleyebilirsiniz.

Kafa Topu 2 oyununda kafanızı ya ayağınızı kullanmanız mümkündür. Kafa Topu oyununda benzersiz aksiyonları ile rakibinize atacağınız her gol sayesinde karakterinizi daha geliştirmeniz mümkündür. Futbolcularınızı geliştirmek için kullanabileceğiniz çeşitli aksesuarlar mevcuttur.

Unutmamalısınız ki Kafa Topu 2 APK Android oyununda süper güçler oldukça önemlidir. Mücadele esnasında 18 süper güçten dilediğinizi kullanarak kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.

Karakterlerinizi geliştirmek için düzenli olarak oyuna girmeniz ve size hediye edilen kart paketlerini açmanız şarttır.

Kafa Topu 2 android apk indir

Online futbol heyecanı yaşatan Kafa Topu 2 APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz. Benzersiz oyun deneyimi sunan oyunda karakter geliştirmeleri ve dünyanın her yerinden gerçek oyunculara karşı online futbol maçları yapabilirsiniz.