Konuşan Tom Altın Peşinde İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Konuşan Tom Altın Peşinde
Konuşan Tom Altın Peşinde

Konuşan Tom Altın Peşinde

Konuşan Tom Altın Peşinde APK indir, Benim Konuşan Tom’um başrolde olduğu ve arkadaşlarının yer aldığı sanal evcil hayvan oyunu olan Konuşan Tom Altın...

Konuşan Tom Altın Peşinde APK indir, Benim Konuşan Tom’um başrolde olduğu ve arkadaşlarının yer aldığı sanal evcil hayvan oyunu olan Konuşan Tom Altın Peşinde oyununda ilerle ve yarışmaya hazır ol.

Konuşan Tom Altın Peşinde, bir aksiyon oyunu olup oyunun karakteri Tom ve Angela’dır. Konuşan Tom serisinin sevilen oyunlarından birisi olan Konuşan Tom Altın Peşinde ile boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirmeniz mümkün olacaktır.

Konuşan Tom Altın Peşinde oyunu özellikleri

Oyunun hikayesi sokaklarda dolaşan bir rakunu yakalaması gereken Tom ve Angela’nın yaşayacağı maceralardır. Rakun sokaklarda kaçarken bir taraftan da altınları çalmaktadır. Dünya üzerindeki tüm altınları çalmayı hedefleyen rakunu çalışmak için iş size kalmış durumda.

Koş ve yarışa hazır olmanız gereken oyunda rakunu yakalamak için önünüze çıkan tüm altınları almanız ve saklamanız gerekecektir. Bu esnada karşınıza çok sayıda engel çıkacaktır. Engeller sizi yavaşlatacağı için mümkün oldukça zıplamalı ve engellere çarpmadan ilerlemelisiniz. Ayrıca trafiğe de dikkat etmeniz gerekmektedir.

Konuşan Tom Altın Peşinde APK android oyununda güçlendiriciler de bulunmaktadır. Bu güçlendiriciler sayesinde altınları toplamak çok daha kolay olacaktır.

Karşınıza çıkacak yeni haritalarda kimi zaman okyanusa gireceksiniz kimi zaman da bilinmeyen şehirleri ziyaret edeceksiniz. Diğer oyuncularla kıyasıya yarışacağınız oyunda haftalık listeler oluşturulmaktadır. Puanınızı arttırarak listede yer alabilirsiniz.

Konuşan Tom Altın Peşinde apk indir

Benim Konuşan Tom’um ve arkadaşlarının bulunduğu Konuşan Tom Altın Peşinde APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Nefes kesici bir koşu yarışına katılabilir ve heyecan verici dünyalar keşfederek en sevdiğiniz karakterlerle oynayabilirsiniz.