LoL+ İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

LoL+

LoL+

LoL+ APK indir, LoL bilgisayar başında olmadığınız zamanlarda League of Legends oyuncuları LoL+ Android sayesinde ESPOR maçlarına tek bir dokunuşla katılabilirsiniz. Lol arkadaşları...

LoL+ APK indir, LoL bilgisayar başında olmadığınız zamanlarda League of Legends oyuncuları LoL+ Android sayesinde ESPOR maçlarına tek bir dokunuşla katılabilirsiniz. Lol arkadaşları uygulamasında dilediğiniz kadar LoL güncellemeleri vardır.

LoL+ (League of Legends), bir strateji oyunu olup Android cihazlarda oynayabileceğiniz en popüler seçenekler arasında yer alır. Riot Games tarafından geliştirilen LOL+, öncelikle masaüstü bir oyun olarak geliştirilmiştir. Telefon kullanımının artmasıyla birlikte Android cihazlarla uyumlu olacak şekilde mobil versiyonu da çıkmıştır.

LoL+ arkadaşlarım özellikleri

Cihazınızda yaklaşık 250 MB yer kaplayan oyun milyonlarca kişi tarafından aktif olarak oynanmaktadır. Oyunun sorunsuz şekilde kullanımı içinse Android sürümünüzün en az 5.0 olması gerekmektedir.

LoL+ (League of Legends) APK dosyasını indirerek yükleyebilirsiniz. Bir profil oluşturarak ücretsiz bir şekilde oyuna başlayabilirsiniz. Eğer isterseniz kilitli karakterler ve kostümleri açmak için ücretli alım da yapabilirsiniz.

Hem yeteneklerinizi kullanacağınız hem de bir strateji oluşturarak başarılı olabileceğiniz oyuna iki grup olarak girebilirsiniz. LoL+ APK Android içerisinde seçeceğiniz moda göre oyuna farklı sayıda kişi ile birlikte giriş yapmanız mümkündür. Takımınızı ise dilerseniz arkadaşlarınızdan oluşturabilir dilerseniz de random seçim alternatifini tercih edebilirsiniz. Ayrıca oyun içi sohbet seçeneği de bulunmaktadır. Bu sayede takım arkadaşlarınızla strateji belirlemeniz daha kolay olacaktır.

LoL+ android apk indir

Çılgın bir savaş takımınız ile LoL+ arkadaşlarım uygulamasında becerilerinizi ortaya çıkartabileceğiniz oyundur. LoL+ APK dosyasını Android telefon ve tabletleriniz ücretsiz olarak indirip online strateji savaşlarına katılarak savaşlarda 5’te 5 yapmaya çalışabilirsiniz.