Modifiyeli Şahin Park Etme ve Drift İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Modifiyeli Şahin Park Etme ve Drift
Modifiyeli Şahin Park Etme ve Drift

Modifiyeli Şahin Park Etme ve Drift

Modifiyeli Şahin Park Etme ve Drift APK indir, şahin park etme ve drift oyunu ile şahin arabasını modifiye et, yanlayarak drift yap ve...

Modifiyeli Şahin Park Etme ve Drift APK indir, şahin park etme ve drift oyunu ile şahin arabasını modifiye et, yanlayarak drift yap ve dilediğin modda keyif sürüşü yapabilirsiniz.

Modifiyeli Şahin Park Etme ve Drift, simülasyon araba yarışı oyunlarından birisidir. Hayran kitlesi oldukça geniş olan Şahin marka araçların yer aldığı oyunda kendinizi tamamen özgür hissedeceksiniz. Dilediğiniz gibi modifiyeler gerçekleştirebileceğiniz oyuna aracınızı seçerek başlayabilirsiniz.

Modifiyeli Şahin Park Etme ve Drift oyunu özellikleri

Simülasyona girmeden aracınız üzerinde modifiyeler gerçekleştirmeniz mümkündür. Modifiyeli Şahin Park Etme ve Drift oyununda Jant, rüzgârlık, egzoz gibi Şahinlerde en çok yapılan modifiyelerle başlayabilirsiniz. Ayrıca neon lamba ekleyebilir ya da camınıza çeşitli yazılar yazdırabilirsiniz. Arabanızın istediğiniz şekle dönüştüğünden eminseniz oyuna başlayabilirsiniz.

Modifiyeli Şahin Park Etme ve Drift APK’sını Android cihazlara indirip öncelikle serbest mod ile oyuna başlayarak hem becerilerinizi geliştirebilir hem de oyunu keşfedebilirsiniz. Bu modda lastiklerinizi yakmanız ve istediğiniz gibi caddeleri keşfetmeniz mümkündür. Kariyer modunda ise kurallara uymanız gerekmektedir. Işıkları gözden kaçırmamalı ve hatalı sollama yapmamalısınız. Sizden istenen yolu izlemeniz önemlidir.

Park modunda süreye karşı yarışırsınız ve size verilen alana başarılı bir şekilde park etmeniz gerekmektedir. Kontrol noktası modunu tercih ederseniz reflekslerinizi etkin bir şekilde kullanarak belirtilen noktalar arasından geçiş yapmanız gerekecektir. Eğer drift yapmayı seviyorsanız drif modunu seçerek her başarılı geçiş sonrasında ekstra puan toplayabilirsiniz.

Modifiyeli Şahin Park Etme ve Drift APK indir

Park etme, kariyer, toplama, akrobasi, tur zamanı, kırma görevleri ve birden fazla mod seçeneği bulunan oyundur. Modifiyeli Şahin Park Etme ve Drift APK dosyası Android telefon ve tabletlere indirerek oyunu ücretsiz oynayabilirsiniz.