PK XD Arkadaşlarınızla Keşfedin ve Oynayın İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

PK XD Arkadaşlarınızla Keşfedin ve Oynayın
PK XD Arkadaşlarınızla Keşfedin ve Oynayın

PK XD Arkadaşlarınızla Keşfedin ve Oynayın

PK XD Arkadaşlarınızla Keşfedin ve Oynayın APK indir, sanal bir dünya evreni olan oyunda hayalindeki evi inşa et. PK XD Android oyununda yeni...

PK XD Arkadaşlarınızla Keşfedin ve Oynayın APK indir, sanal bir dünya evreni olan oyunda hayalindeki evi inşa et. PK XD Android oyununda yeni arkadaşlar edin, arkadaşlarınla sohbet et ve keşfe çıkıp meydan okumalara katıl.

PK XD Arkadaşlarınızla Keşfedin ve Oynayın, bir macera oyunu olup kendi sanal dünyanızı oluşturmanızı sağlayacaktır. Brezilya’da geliştirilen ve pek çok ülkede en popüler oyunlar listesine yerleşen PK XD Arkadaşlarınızla Keşfedin ve Oynayın’ı yüklemek için PK XD APK dosyasını indirerek adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

PK XD oyun özellikleri

PK XD Android oyunu cihazınıza yükleyebilmek için 150 MB boş hafızaya yer alacaktır. Ayrıca önbellek nedeniyle de ekstra hafızanız olmasında fayda vardır. PK XD oyunda ihtiyaç duyacağınız minimum Android sürümü ise 4.4’tür.

Oyuna başlarken öncelikle kendi karakterinizi oluşturmalısınız. Ten, saç rengi, vücut tip, saç tipi gibi tüm ayrıntıları ve stilinizi seçebilirsiniz. Karakterinizi oluşturduktan sonra bir sanal evcil hayvan seçmelisiniz. Dostunuz, oyun boyunca sizinle olacaktır.

Evinizi hayal ettiğiniz gibi dekore edebilir ve eşyaları dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Bu noktada hayal gücünüzden başka sizi sınırlayacak hiçbir şey yoktur. Oldukça zengin eşya seçenekleri mevcuttur. Oyundan alacağınız keyfi arttırmak amacıyla çeşitli mini oyunlar da geliştirilmiştir. Bu oyunlarla eğlenirken aynı zamanda ekstra ödüller de kazanabilirsiniz.

PK XD android apk indir

PK XD oyununu gerçek kişilerle oynayabiliyor ve arkadaşlarınıza meydan okumalarda bulunabiliyorsunuz. PK XD APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize indirip oynayabilirsiniz. Gerçek oyunculara karşı oynayacağınız oyunda hayalinizdeki evi inşa ederek ilerleme kaydedebilirsiniz.