Standoff 2 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Standoff 2

Standoff 2

Standoff 2 APK indir, teröristleri ve özel kuvvetlerin yer aldığı bu inanılmaz aksiyon savaş oyunu olan Standoff 2 birinci şahıs efsanevi nişancı oyunu...

Standoff 2 APK indir, teröristleri ve özel kuvvetlerin yer aldığı bu inanılmaz aksiyon savaş oyunu olan Standoff 2 birinci şahıs efsanevi nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Standoff 2, aksiyon kategorisinde yer alan ve Türkiye’nin yanı sıra dünyanın pek çok farklı ülkesindeki oyuncular tarafından ilgi gören bir oyundur. Standoff serisinin ikinci oyunu olup farklı modları ve haritaları mevcuttur.

Standoff 2 oyun özellikleri

Oyunda teröristler ve onlarla savaşarak yok etmeyi amaçlayan özel kuvvetler bulunur. Oyunda her iki takımda da olma imkânınız bulunur. Seçim size kalmıştır.

Oyuna girerek size sunulan silahlanmma, bomba, hayatta kalma mücadelesi, soygun gibi modlardan istediğinizi seçmeniz mümkündür. Farklı haritalarda oynamak ise oyunun daha eğlenceli hale gelmesini sağlamaktadır. Ayrıca gece ve gündüz modlarından dilediğinizde oynamanız da mümkündür.

Standoff 2 APK Android oyununa tek başınıza girebilir ve rastgele bir eşleşme ile online olarak oyuna dahil olabilirsiniz. Ayrıca kendi arkadaş listenizi oluşturma imkânınız da bulunmaktadır. Bu sayede kendi ekibinizi kendiniz oluşturmuş olursunuz.

Sesli ve yazılı sohbet özelliğinin bulunması takım oyuncularının birbirleri ile rahatlıkla haberleşmesine ve oyun oynarken bir taraftan da sohbet edebilmelerini sağlamaktadır. Ayrıca yalnızca oyun içinde değiş lobide de sohbet etmeniz mümkündür.

Standoff 2 APK indir

Standoff 2 savaş oyunu içerisinde 3 oyun modu, 6 harita, lobiler ve mesajlaşma özelliği yanı sıra sesli sohbet edebilirsiniz. Standoff 2 APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz.