Top Eleven Futbol Menajeri Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Top Eleven Futbol Menajeri Apk indir
Top Eleven Futbol Menajeri Apk indir

Top Eleven Futbol Menajeri Apk indir

Top Eleven Futbol Menajeri Apk indir, ödüllü futbol menajerlik oyunu olan Top Eleven kendi futbol takımını kur, oyuncularla anlaşma imzala ve günlük PvP...

Top Eleven Futbol Menajeri Apk indir, ödüllü futbol menajerlik oyunu olan Top Eleven kendi futbol takımını kur, oyuncularla anlaşma imzala ve günlük PvP futbol maçlarında takımını zafere ulaştır.

Top Eleven Futbol Menajeri Apk indir, bir futbol menajerlik oyunudur. Futbolu sevenlere hitap eden bu oyun sayesinde kendi futbol takımınızı oluşturmanız mümkündür. Hayalinizdeki takımı oluşturabilmek için öncelikle gerçek lisanslı futbolcular arasından dilediklerinizle sözleşme yapabilirsiniz.

Top Eleven Futbol Menajeri özellikleri

200 binden fazla kayıtlı futbolcu bulunan oyunda takımınızı oluşturduktan sonra hem fiziksel hem de psikolojik durumda iyi olmaları için elinizden geleni yapmalısınız. Stadyumu en iyi şekilde inşa etmeli ve tesislerinizde gerekli donanımlarınızı bulundurmalısınız. Online Futbol menajerlik oyununda futbolcularınızın düzenli olarak antrenmana çıktığından emin olmalı ve bu esnada sağlıklarıyla ilgilenmeyi de es geçmemelisiniz.

Top Eleven Futbol Menajeri APK android oyununa başlarken kendi karakterinizi oluşturmanız mümkündür. Fiziksel özellikleriniz ve stilinizi belirledikten sonra maçları yakından takip edebilirsiniz.

Top Eleven Futbol Menajeri online futbol menajeri oyunu 3D grafikleri ile gerçekçi bir oyun deneyimi sunan oyunda farklı ligler bulunmaktadır. Oyunun başlangıcında en alt ligde bulunursunuz. Başarılı olduğunuz sürece üst lige çıkar ve daha başarılı oyuncularla karşılaşmaya başlarsınız. En iyi olmak stratejik bir şekilde çalışmalarınızı devam ettirebileceğiniz oyunda dilerseniz topluluğa katılarak diğer oyuncularla tanışmanız da mümkündür.

Top Eleven Futbol Menajeri Apk indir

Futbol aksiyonunda kendi klübünün teknik diröktörlüğünü yapabilirsiniz. Futbol maçlarını kazandıracak taktiksel diziliş ve takımınızı gelişimi tamamıyla sizinle alakalı bir durumdur. Top Eleven Futbol Menajeri Apk Android oyun dosyası 112 MB boyutu ile Android telefon ve tabletlerde hafızaya ihtiyaç duymaktadır.

Top Eleven Futbol Menajeri Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.nordeus.topeleven.android&referrer=utm_source%3Dindirvip.com