Zooba İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Zooba

Zooba

Zooba APK indir, çok oyunculu online Battle Royale tarzı bir oynanışa sahip olan Zooba Android oyunu eğlenceli ve sürükleyici bir mobil aksiyon oyunudur....

Zooba APK indir, çok oyunculu online Battle Royale tarzı bir oynanışa sahip olan Zooba Android oyunu eğlenceli ve sürükleyici bir mobil aksiyon oyunudur.

Zooba, bir aksiyon oyunu olup oyunun kahramanları hayvanat bahçesinde yaşayan hayvanlardır. PVP türünde olan bu oyunda hayvanların savaşına şahit olacaksınız. Kendi karakterinizin hayvanat bahçesinin kralı olabilmesi için elinizden geleni yapmalısınız.

Zooba oyun özellikleri

Oyuna başlarken hayvanlar arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Unutmamalısınız ki hayvanat bahçesindeki her hayvanın çeşitli avantaj ve dezavantajları mevcuttur. Zaman içerisinde hayvanların güçlerinizi ve zayıflıklarını deneyimleyerek stratejinizi oluşturmak çok daha kolay olacaktır.

Zooba APK Android oyunu çok kişili bir online oyundur. Zooba Multiplayer Battle Royale oyununda dilerseniz kendi arkadaş listenizi oluşturarak arkadaşlarınızla birlikte oyuna girme imkânınız bulunur. İsterseniz de rastgele seçim alternatifinizi kullanarak dünyanın farklı bölgelerindeki gerçek insanlarla savaşabilirsiniz.

Oyunda başarılı olmak için çeşitli silahlar toplamanız gerekecektir. Ayrıca bu esnada kendinizi rakiplerinize ve muhafızlara karşı korumanız gerekecektir. Ne kadar fazla oyun kazanırsanız beraberinde çeşitli ödüller alır ve eşyalarınızı yükseltebilirsiniz. Bu sayede bir sonraki oyunda şansınız artacaktır.

Düzenli olarak oyuna girdiğiniz takdirde günlük ödülleri toplayarak daha güçlü olabilirsiniz. Cihazınızda 180 MB yer kaplayacak olan oyunu indirip oyuna başlamak ise tamamen ücretsizdir.

Zooba android apk indir

Çok oyunculu (multiplayer) Battle Royale tarzı sürükleyici ve aksiyon dolu PvP türünde bir oyundur. Zooba APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip çeşitli karakterleri alarak rakiplerinize karşı mücadele ediyorsunuz.