Turkcell Dijital Operatör İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Turkcell Dijital Operatör

Turkcell Dijital Operatör

Turkcell Dijital Operatör APK indir, Dijital Operatör sayesinde Turkcell pasaj ile teknoloji alışverişi, başvuru işlemleri, paket ve tarifeler, TL yükleme ve paket yükleme...

Turkcell Dijital Operatör APK indir, Dijital Operatör sayesinde Turkcell pasaj ile teknoloji alışverişi, başvuru işlemleri, paket ve tarifeler, TL yükleme ve paket yükleme yapın.

Turkcell Dijital Operatör, Turkcell abonelerine özel olarak geliştirilmiş araçlar kategorisinde yer alan bir uygulamadır. Turkcell tarafından geliştirilen uygulamanın APK dosyasını indirip istenen izinleri vererek kolaylıkla kurulumu tamamlayabilirsiniz. Cihazınızda yalnızca 42 MB yer kaplayacak olan uygulama 4.4 ve üzeri Android sürümlerinde sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Turkcell Dijital Operatör özellikleri

50 binin üzerinde kişi tarafından kullanılan uygulamaya Turkcell telefon numaranız ve tarafınıza gönderilecek olan şifre ile giriş yapabilirsiniz.

Turkcell Dijital Operatör APK Android uygulaması üzerinden eğer bir paketiniz bulunuyorsa kalan kullanımları görmeniz mümkündür. Ayrıca tarifenizi değiştirebilir, size özel sunulan paketleri inceleyebilir ve tek tık ile yeni paket alabilirsiniz. Ayrıca paketlerinizdeki kullanımlar bittiği takdirde ek paket almanız da mümkündür.

Yalnızca Turkcell kullanıcılarına özel olarak sunulan sınırlı sayıdaki ürünü Dijital Operatör üzerinden görebilir ve alım yapabilirsiniz. Alımlarınızı kredi kartı ile yapabileceğiniz gibi faturalı hat kullanıyorsanız faturanıza ilave edilecek şekilde de alabilirsiniz.

Turkcell Dijital Operatör: Mobil İşlem & Alışveriş, Fizy ile en yeni çıkan parçaları takip edebilir ve zevkinize uygun önerileri ulaşabilirsiniz. Bu sayede yeni şarkı ve şarkıcıları ilk siz keşfedersiniz. Fizy üyeliğinizi Dijital Operatör üzerinden tek tıkla başlatabilirsiniz.

Turkcell Dijital Operatör APK indir

Turkcell TL yükleme, başvuru işlemleri, teknoloji işlemleri ve sizel özel paket ve tarifleri Turkcell Dijital Operatör APK Android uygulamasını indirip gerçekleştirebilirsiniz. Salla kazan ile süpriz hediyeler veren Dijital Operator uygulaması ayrıca bildirimler ve hatırlatmalarda da yardımcı araç görevini üstlenmektedir.