GNÇ İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

GNÇ

GNÇ

GNÇ APK indir, gençlerin gözde uygulaması olan GNÇ kullanmak için Turkcell’li olmana gerek yok. GNÇ Android 26 yaş altı tüm gençlere süpriz saatleri...

GNÇ APK indir, gençlerin gözde uygulaması olan GNÇ kullanmak için Turkcell’li olmana gerek yok. GNÇ Android 26 yaş altı tüm gençlere süpriz saatleri yakala ve süpriz hediyeleri bas ve kap!

GNÇ, bir eğlence uygulaması olup yalnızca Turkcell kullanıcılarına özgü olarak geliştirilmiştir. Uygulamayı kullanmak son derece kolay olup GNÇ APK dosyasını indirerek saniyeler içerisinde kurulumunu sağlayabilirsiniz.

GNÇ uygulaması özellikleri

Uygulamayı kullanabilmek için Turkcell hattınızın bulunması ve yaşınızın en fazla 25 olması gerekmektedir. Uygulama sayesinde gençlere özgü pek çok uygulamadan faydalanmanız mümkündür.

Pazartesi sendromlarına son verecek olan şanslı pazartesi sayesinde size özel sunulan GNÇ sürprizleri yapılabilirsiniz. Haftada 2 kere ise hattınıza tanımlanacak olan ücretsiz internet kullanımlarını alabilirsiniz.

GNÇ uygulamasının Challenge TV sayesinde en popüler güncel videoları izleyebilir ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Unutmamalısınız ki GNÇ ile fenomenleri belirlemek sizin elinizdedir.

Uygulamaya giriş yapmak için Turkcell telefon numaranız ve telefonunuza SMS ile gönderilecek olan şifreyi kullanabilirsiniz. Uygulamanın kullanımı oldukça kolaydır. Bu sayede aradığınız tüm özelliklere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

GNÇ sayesinde faydalanabileceğiniz pek çok avantaj bulunmakla birlikte kalan kullanımlarınızı ve kullanabileceğiniz paketleri de uygulama üzerinden takip etmeniz mümkündür. Üstelik uygulama cihazınızda son derece az bir yer kaplamakta olup cihazınızın kasmasına neden olmaz.

GNÇ android apk indir

Bir nevi eğlence uygulaması olan GNÇ ÇATLAT ile haftada 2 kez süpriz internet fırsatını yakalayabilirsiniz. GNÇ APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip en avantajlı GNÇ paketlerini kullanmaya başlayabilirsiniz.