MAPS.ME İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

MAPS.ME

MAPS.ME

MAPS.ME APK indir, çevirimdışı harita, GPS navigasyon uygulaması olan MAPS.ME Android indirip çevirimdışı harita araması, rota planlayıcı ve otel rezervasyonu yapabileceğiniz uygulamadır. MAPS.ME,...

MAPS.ME APK indir, çevirimdışı harita, GPS navigasyon uygulaması olan MAPS.ME Android indirip çevirimdışı harita araması, rota planlayıcı ve otel rezervasyonu yapabileceğiniz uygulamadır.

MAPS.ME, en çok kullanılan seyahat uygulamaları arasında yer almaktadır. Gezginler ve gezmeyi sevenler tarafından kullanılan uygulama sayesinde dünyanın neresinde olursanız olun kendinizi seviniz gibi hissedeceksiniz.

MAPS.ME Navigasyon uygulaması

Tamamen ücretsiz olarak hizmet veren bu uygulamayı MAPS.ME APK dosyasını indirerek yükleyebilirsiniz. Bir üyelik oluşturmanız uygulamayı daha verimli şekilde kullanmanızı sağlar. Ancak üyeliğinizin olması şart değildir.

MAPS.ME Android uygulamasının en güzel yanı çevrimdışı harita da kullanılabiliyor olmasıdır. Bunun için internet bağlantınız varken istediğiniz bölgelerin haritalarını indirmeniz gerekecektir. Daha sonra dünyanın her bölgesinde yolunu bulmanız mümkündür.

MAPS.ME navigasyon uygulaması sayesinde belirlediğiniz rotaları tek tık ile başkalarıyla paylaşmanız mümkündür. Ayrıca belirlediğiniz rotayı sosyal medya üzerinden de gönderebilirsiniz. Bu sayede arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle birlikte plan yapmak çok daha kolay olacaktır.

Hangi şehirde olursanız olun gezilecek yerleri kaçırmamak ve bölgenin en güzel lezzetlerinin tadına bakmak için mekân arama özelliğinden faydalanabilirsiniz. Bu sayede tarihi bölgeler, restoranlar, alışveriş merkezleri gibi çeşitli aramalar yaparak çevrenizdeki önemli yerleri daha kolay keşfedebilirsiniz. Üstelik kolaylıkla otel rezervasyonu gerçekleştirmeniz de mümkün olacaktır.

MAPS.ME Android APK indir

En iyi navigasyon ve seyehat planlama uygulaması olan MAPS.ME APK dosyasını Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirip gideceğiniz güzergahları belirleyebilirsiniz. MAPS.ME internetsiz harita görüntüleme, doğa güzergahları, en iyi restoranları ve otel rezervasyonu yapabileceğiniz android uygulamalar arasında yer almaktadır.