Reddit İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Reddit

Reddit

Reddit APK indir, canlı video yayını ve sohbet uygulaması olan Reddit Android indirip binlerce topluluğun arasında canlı video akışları, sohbetler ve konuşmaları takip...

Reddit APK indir, canlı video yayını ve sohbet uygulaması olan Reddit Android indirip binlerce topluluğun arasında canlı video akışları, sohbetler ve konuşmaları takip edebilirsiniz.

Reddit, dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer almaktadır. Reddit uygulaması sayesinde ise Android işletim sistemli telefon ve tabletler üzerinden platformu kullanmak daha kolay hale gelir.

Reddit Uygulaması

100.000 kişi tarafından aktif olarak kullanılmakta olan canlı video yayını uygulaması olan Reddit Android APK uygulamasını indirmek için öncelikle Reddit Apk dosyasını indirmelisiniz. Daha sonra kurulumu tamamlamanız ve bir Reddit hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Eğer bir Reddit hesabınız bulunuyorsa bu hesap ile giriş yapmanız da mümkündür.

İlgi alanınıza yönelik paylaşımlarda bulunabileceğiniz ve tartışmalara katılabileceğiniz platformda TV programları, filmler, müzik, bilim, teknoloji gibi pek çok farklı kategori bulunmaktadır. Bu kategorilere giriş yaparak farklı konuları görüntüleyebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz uygulamanın gece ve gündüz modu bulunmaktadır. Gündüz modunda arka plan beyazken gece modunda siyah renklidir. Uygulamayı anonim bir şekilde kullanabileceğinizden merak ettiğiniz soruları rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Uygulamayı reklamsız bir şekilde kullanabilmek için premium üyelik alma imkânınız bulunmaktadır. Ayrıca dilediğiniz konuları favorilerinize ekleyebilir ve gelen yeni yanıtların bildirim olarak cihazınıza iletilmesini sağlayabilirsiniz.

Reddit Android APK indir

En popüler ve en büyük soyal medya platformlarından birisi olan Reddit APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip filmler, canlı yayınlar, ilginç sohbetler ve video akışını takip edebilirsiniz.