Turkcell Platinum İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Turkcell Platinum

Turkcell Platinum

Android için Turkcell Platinum APK indir, Turkcell hat sahiplerinin Turkcell Platinum indirip araç kiralama, paket tarifeleri, AVM indirimleri, uçak ve otel gibi tatil...

Android için Turkcell Platinum APK indir, Turkcell hat sahiplerinin Turkcell Platinum indirip araç kiralama, paket tarifeleri, AVM indirimleri, uçak ve otel gibi tatil kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

Turkcell Platinum, market alışveriş uygulamaları kategorisinde yer alan bir uygulama olup hayatınıza konfor katmayı amaçlamaktadır. Turkcell kullanıcılarına özgü olarak geliştirilmiş olan uygulama kullanıcı dostu tasarımı ile dikkat çekmektedir. Sizi gereksiz ayrıntılarla uğraştırmaz ve aradığınız her şeye tek tık bir ile ulaşmanızı mümkün kılar.

Turkcell Platinum Uygulaması

Turkcell Platinum uygulaması size özel sunulan ayrıcalıkları inceleyebilirsiniz. Onlarca markanın Turkcell Platinum’a özel sunduğu avantajlardan faydalanarak tasarruf edebilirsiniz. Alışveriş merkezine gittiğinizde aracınıza yer bulma derdi de bu uygulama ile sonlanacaktır. Tamamen ücretsiz olan vale hizmetinden faydalanabilir ve böylece yer aramakla uğraşmaz ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Turkcell Platinum APK dosyasını indirerek kolaylıkla uygulama kurulumunu tamamlayabilirsiniz. Turkcell Platinum Android uygulamasına Turkcell telefon numaranız ile giriş yapabilirsiniz. Şifre ise tek kullanımlık olup cep telefonunuza gönderilecektir.

Turkcell Platinum hizmetleri ile ilgili destek almak için canlı destek ekibine de bağlanabilirsiniz. Bu sayede saniyeler içerisinde hizmetler hakkında bilgi almanız ya da sorununuza çözüm bulmanız mümkün olacaktır. Ayrıca uygulama üzerinden kalan kullanımlarınızı da takip edebilirsiniz.

Turkcell Platinum Android APK indir

Tüm iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayabilen, Turkcell tarife ve kampanyalara kolaylıkla erişim sağlayan Turkcell Platinum APK Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirin. Havalimanı transferi, özel teklifler, ücretsiz vale ve daha birçok size özel fırsatları değerlendirebilirsiniz.