Yandex Browser Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Yandex Browser Apk indir
Yandex Browser Apk indir

Yandex Browser Apk indir

Android için Yandex Browser APK indir, korumalı hafif ve hızlı web tarayıcısı olan Yandex Browser reklam engelleme desteği ile gelen profesyonel arama motorudur....

Android için Yandex Browser APK indir, korumalı hafif ve hızlı web tarayıcısı olan Yandex Browser reklam engelleme desteği ile gelen profesyonel arama motorudur.

Yandex Browser APK indir, bir tarayıcı uygulaması olup internet keyfinizi arttıracak şekilde geliştirilmiştir. Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından birisi olan Yandex’in imzası bulunan uygulama milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır.

Yandex Browser İnternet Tarayıcı Uygulaması

Cihazınızda oldukça az yer kaplayan Yandex Browser, hafif ve hızlı bir şekilde tasarlanmıştır. Uygulamayı yükleyebilmek için öncelikle Yandex Browser APK dosyasını indirmeniz gerekmektedir. Daha sonra uyarıları takip ederek kurulumu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulama girdikten sonra arama bölümüne girmek istediğiniz adresi yazabilirsiniz. Bu esnada Yandex Browser APK Android size en popüler seçenekleri sunacaktır. Eğer aradığınız adresi görüyorsanız kolaylıkla giriş yapabilirsiniz. Ayrıca bu bölüme adres yazmak yerine bir arama terimi yazarsanız otomatik olarak arama motoru sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

Yandex Browser tek tık ile sevdiğiniz sayfaları yer imlerine ekleyebilir ve böylece ihtiyaç duyduğunuzda kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca uygulamaya Yandex hesabınızla giriş yaparsanız bilgisayarınızla ya da diğer mobil cihazlarınızla favori sayfalarınızı senkronize etmeniz de mümkündür.

İsterseniz tüm şifrelerinizi güvenli bir şekilde Android internet tarayıcısı olan Yandex Browser üzerinde saklayabilirsiniz. Silmek istediğiniz bir şifre olduğunda ise ayarlar bölümüne girerek silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Yandex Browser Android APK indir

Aradığınız videoları, resimleri, müzikleri, oyunları ve daha nicelerini Yandex Browser APK indirip Android telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz en iyi internet tarayıcısıdır. Yandex arama motoru ücretsiz hizmet veren, reklam engelleme ve turbo mod seçenekleriyle karşımıza çıkan en iyi internet tarayıcı uygulamasıdır.

Yandex Browser Apk indir