Yandex Navigasyon İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Yandex Navigasyon

Yandex Navigasyon

Android Yandex Navigasyon APK indir, Türkiye haritasında gerçerli olan yol tarifleri, canlı trafik ve GPS uygulaması olan Yandex Navigasyon ücretsiz indirin. Yandex Navigasyon,...

Android Yandex Navigasyon APK indir, Türkiye haritasında gerçerli olan yol tarifleri, canlı trafik ve GPS uygulaması olan Yandex Navigasyon ücretsiz indirin.

Yandex Navigasyon, bir yol bulma uygulamasıdır. Yandex gibi büyük bir firma tarafından geliştirilmiş olması sayesinde güven vermektedir. Android işletim sistemli telefon ve tabletlerinde kullanabileceğiniz uygulama ile en güncel yol bilgilerine ulaşmanız mümkündür.

Yandex Navigasyon Uygulaması

Özel aracınızla yola çıktığınızda en kısa ve sakin rotaları kullanabileceğiniz uygulama Türkiye ve dünyanın pek çok ülkesinde kullanılmaktadır.

Uygulamayı kullanabilmek için Yandex Navigasyon Android APK dosyasını indirerek rota oluşturma uygulamasının kurulumunu yapmanız gerekmektedir. Daha sonra Yandex hesabınızla giriş yaparak uygulamayı kullanmanız mümkündür.

Bulunduğunuz konumdan dilediğiniz adresi seçerek bir rota oluşturabilirsiniz. Uygulama güncel trafik bilgilerini alacak ve size en kısa yolda dilediğiniz yere ulaşabileceğiniz alternatifi sunacaktır. Eğer isterseniz en hızlı rota yerine en kısa yolu seçmeniz de mümkündür. Yol üzerinde ücretli geçişler mevcutsa uygulama üzerinde görebilir ve dilerseniz farklı bir yolu seçebilirsiniz.

İnternetiniz olmadığında da uygulamayı kullanabilmek için çevrim dışı moddan faydalanmanız mümkündür. Ayrıca yalnızca görsel değil sesli uyarıları da kullanabilirsiniz. Üstelik yolda bir çalışma ya da kaza olduğundan dolayı yol kapatıldıysa Yandex Navigasyon sizi uyaracaktır.

Yandex Navigasyon Android APK indir

En iyi rota oluşturma navigasyonu uygulaması olan Yandex Navigasyon APK Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirin. Güncel yol tarifi, canlı trafik, GPS ve yol bulma gibi hizmetler sunan navigasyon uygulamasıdır.