Car Simulator 2 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Car Simulator 2

Car Simulator 2

Android Car Simulator 2 APK indir, 45’den fazla araba bulunan en gerçekci arama sürme simülatörü oyunu Car Simulator 2 ücretsiz indirin online oynayın....

Android Car Simulator 2 APK indir, 45’den fazla araba bulunan en gerçekci arama sürme simülatörü oyunu Car Simulator 2 ücretsiz indirin online oynayın.

Car Simulator 2, yarış simülasyonu oyunları arasında yer almaktadır. Rusya’da geliştirilen ve dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran oyun geniş haritası ve zengin seçenekleri ile ön plana çıkmaktadır.

Car Simulator 2 Oyunu

Son yılların en gerçekçi simülasyon oyunlarından birisi olarak kabul edilmektedir. Sahip olduğu modern grafiklerin yanı sıra gerçek araçlardan kaydedilen seslerle de dikkat çekmektedir. Lisanslı araçları bulunan Car Simulator 2 Android oyununda 35’in üzerinde araba seçeneği bulunmaktadır.

Tamamen ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz oyunun Car Simulator 2 APK dosyasını indirerek kolaylıkla yükleme işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Oyunu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi arkadaşlarınızla birlikte de oynayabilirsiniz. Tekli oyunları çevrimdışı olarak oynamanız mümkündür. Online oyunlarda ise farklı ülkelerden oyuncularla karşılaşırsınız.

Sürekli yeni görevler eklenen Car Simulator 2 Android oyununu hiç sıkılmadan oynamanız mümkündür. Günlük olarak sunulan bonusları alabilmeniz içinse düzenli olarak oyuna girmeniz önemlidir. Size verilen görevleri tamamlarken kurallara uymanız da önemlidir. Eğer hızlı giderseniz polislerin ceza yazabileceğini ve yakıtınız biterse yolda kalabileceğinizi aklınızdan çıkarmamanız önemlidir.

Car Simulator 2 Android APK indir

Açık dünya oyununda birbirinden farklı hayal ettiğiniz lüks arabaları sürebileceğiniz Car Simulator 2 APK dosyasını Android cihazlara ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Online oynama seçenekleri bulunan oyunda diğer oyuncularla yarış yapabilirsiniz. 360 derece araça içi görüntüleyebilir ve taksicilik yaparak para kazanabilirsiniz.