Driving School 2016 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Driving School 2016
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciOvidiu Pop
  • Dilİngilizce
  • Boyut208M
  • Versiyon3.1
Driving School 2016

Driving School 2016

Android Driving School 2016 APK indir, otobüs, kamyon ve araba sürmeyi öğrenebileceğiniz Driving School 2016 oyunu ücretsiz çok oyunculu modu olan yarış oyunudur....

Android Driving School 2016 APK indir, otobüs, kamyon ve araba sürmeyi öğrenebileceğiniz Driving School 2016 oyunu ücretsiz çok oyunculu modu olan yarış oyunudur.

Driving School 2016, bir yarış ve simülasyon oyunu olup araba kullanmayı sevenlere hitap etmektedir. Sevilen Driving School serisinin oyunlarından birisi olup pek çok farklı araç seçeneği bulunmaktadır. 100’ün üzerindeki araçlar arasında klasik arabaların yanı sıra SUV modeller ve lüks araçlar da mevcuttur.

Driving School 2016 Yarış Simülasyonu Oyunu

Manuel ve otomatik araçları kullanabileceğiniz Driving School 2016 Android oyununda farklı haritalar mevcuttur. Çöl, dağ gibi farklı ortamlarda araç kullanmanız mümkündür.

Farklı kontrol seçenekleriyle sürüşlerin keyfini çıkarabileceğiniz oyunu araç içinden sürü gözünden ya da aracın dışından izleyebilirsiniz. En kolay seviyeden başlayan Driving School 2016 APK oyununda öncelikle oyunu kavrayıp yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Her seferinde daha da zor 80 seviye ile karşılaşırsınız.

Her araç için farklı özelleştirmeler yapabileceğiniz oyunda aracınızın her parçasını ayrı ayrı değiştirmeniz mümkündür. Aracın içerisini ayrıntılı olarak görmeniz mümkündür. Ayrıca değişik hava durumları arasından dilediğinizi de seçebilirsiniz.

Driving School 2016 yarış oyununda kumanda desteği ile oynayabileceğiniz oyunda yakıtınızın eksik olmaması gerektiğini unutmamalısınız. Aksi takdirde yolda kalmanız ve verilen görevleri tamamlayamamanız mümkündür.

Driving School 2016 Android APK indir

Yarış simülasyonu oyununda araba, tır, kamyon ve otobüs gibi farklı araç türlerini kullanarak araba sürmeyi öğreten bir simülasyon oyunudur. Driving School 2016 APK Android cihaza ücretsiz indirip çok oyunculu (multiplayer) modunu açarak diğer oyuncularla birlikte yarışlara katılabilir ve açık dünyada gezebilirsiniz.