Farming Simulator 16 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Farming Simulator 16
Farming Simulator 16

Farming Simulator 16

Android Farming Simulator 16 APK indir, gerçekci çiftlik simülasyon oyunu olan Farming Simulator 16 ücretsiz indirip çiftlik yönetin ve arkadaşlarınızla oynayın. Farming Simulator...

Android Farming Simulator 16 APK indir, gerçekci çiftlik simülasyon oyunu olan Farming Simulator 16 ücretsiz indirip çiftlik yönetin ve arkadaşlarınızla oynayın.

Farming Simulator 16, kendi tarlanızı yönetebileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Android işletim sistemli cihazlara uygun olarak geliştirilen oyun tarımın başkenti olarak kabul edilen İsviçre’de üretilmiştir.

Farming Simulator 16 Çiftlik Oyunu

Cihazınızda yalnızca 17 MB yer kaplayan Farming Simulator 16 Android APK oyunu dünyanın pek çok ülkesinde ilgi görmekte ve 10 milyonun üzerinde kişi tarafından oynanmaktadır. En az 5.0 Android sürümüne ihtiyaç duyacağınız oyunda kendinizi gerçek bir çiftçi olarak hissedeceksiniz.

Farming Simulator 16 oyununda 5 farklı bitkiden dilediğinizi tarlanıza ekmeniz mümkündür. Her ekinin yetişme süreci farklıdır. Ekinler yetiştiğinde biçip hasatlarınızı farklı alanlarda kullanabilirsiniz. Ayrıca zaman kaybetmeden tarlanıza yeni ekinler ekmenizde fayda vardır.

Farming Simulator 16 Android çiftçilik simülasyonu oyununda çeşitli hayvanlar satın alabilir ve yetiştirdiğiniz hayvanların mahsullerini kullanabilirsiniz. Çeşitli ekipmanlar alarak daha iyi bir çiftçi haline gelmeniz mümkündür. Bu esnada aynı zamanda zekanızı da kullanmanız önemlidir.

Elde ettiğiniz tüm ürünleri pazarda satmanız mümkündür. Tüm nesnelerin ayrıntılı görüntüleri ise oyuna ekstra bir gerçeklik katmaktadır. İnternet bağlantısı ile oynayabileceğiniz oyunda dönemsel çeşitli etkinlikler de düzenlenmektedir.

Farming Simulator 16 Android APK indir

3D grafikleriyle karşımıza çıkan gerçekci çiftlik simülasyonu oyunu olan Farming Simulator 16 APK Android cihazlara ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Çok oyunculu (multiplayer) oyuncu modu, dinamik bitki pazar, çeşitli masüller, hayvanlar ve araçlarla oynadığınız muazzam bir tarım oyunudur.