House Designer: Fix & Flip İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

House Designer: Fix & Flip
House Designer: Fix & Flip

House Designer: Fix & Flip

Android House Designer: Fix & Flip APK indir, tüm ev tasarımı hayalinizi gerçeğe dönüştüren House Designer: Fix & Flip oyunu indirin ev tasarımları...

Android House Designer: Fix & Flip APK indir, tüm ev tasarımı hayalinizi gerçeğe dönüştüren House Designer: Fix & Flip oyunu indirin ev tasarımları yapın.

House Designer: Fix & Flip, bir simülasyon oyunu olup kendi evinizi gerçeğe dönüştürmenizi mümkün kılacaktır. Android işletim sistemli telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz oyun kendi zevkinizi ortaya koymanızı sağlayacaktır.

House Designer: Fix & Flip Tasarım Oyunu

Yüksek çözünürlüklü 3D grafikleri sayesinde evi farklı açılardan görmeniz mümkündür. Yenileyeceğiniz evi bir emlakçıdan satın almanız mümkündür. Öncesinde çeşitli evleri gezebilir ve zevkinize hitap edeni seçebilirsiniz.

İç mimarlık oyunu olan House Designer: Fix & Flip oyununda zengin seçenekleri ile her zevke farklı alternatifler sunan oyunda çeşitli deneyler yapmanız mümkündür. Evin tüm bölümleri üzerinde değişiklik yapma hakkınız bulunmaktadır. Evin odalarını dilediğiniz şekilde boyayabilir ya da duvar kâğıdı döşeyebilirsiniz. Çeşitli ev eşyalarından istediğinizi alarak evin dilediğiniz yerlerine konumlandırabilirsiniz.

Başlı başına bir yetenek geliştirilen bahçe tasarımcı ile muhteşem bahçeler oluşturabilirsiniz. House Designer: Fix & Flip Android APK oyununda bahçenizi hazır hale getirmek için çim biçme makinesi gibi çeşitli ekipmanlar kullanabilirsiniz. Ayrıca değişik yörelere özgü bitkileri ekebilir ve düzenli olarak bakarak istediğiniz şekle gelmelerini sağlayabilirsiniz.

Eski evleri alarak daha iyi hale getirebileceğiniz evleri daha sonra satarak bir servet kazanmanız da mümkündür.

House Designer: Fix & Flip Android APK indir

Oyun iç mimarların çok seveceği bi tasarım oyunudur. Ev satın alabilir ve ev tasarımı yaparak yaratıcılığınızı gösterebilirsiniz. House Designer : Fix & Flip APK Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirip ev mobilyaları, sandalyeler, masalar, boyama ve dekor eşyaları yapabilirsiniz.