Lep’s World 2 Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Lep’s World 2 Apk indir
Lep’s World 2 Apk indir

Lep’s World 2 Apk indir

Android Lep’s World 2 APK indir, Leprikon köyünde geçen hikayede Lep ve arkadaşları ile oynayabileceğiniz Lep’s World 2 atlama oyununu indir keyifle oyna....

Android Lep’s World 2 APK indir, Leprikon köyünde geçen hikayede Lep ve arkadaşları ile oynayabileceğiniz Lep’s World 2 atlama oyununu indir keyifle oyna.

Lep’s World 2, Android cihazlarda en çok oynanan aksiyon oyunları arasında yer almaktadır. Avusturya’da çalışmalarını sürdüren Nerbyte oyun şirketi tarafından geliştirilen oyun için cihazınızın yüksek özelliklere sahip olmasına gerek yoktur. Yalnızca 41 MB boş yer alması yeterlidir. Android sürümünüzün ise en az 4.4 olması gerekmektedir.

Lep’s World 2 Atlama Oyunu

250 milyonun üzerinde indirilmeye sahip olan Lep’s World 2 hakkında binlerce yorum yapılmıştır. Lep’s World 2  Android APK Oyunu indirmek ve oynamak ücretsizdir. Ancak bazı oyun içi alımlar sayesinde karakterinizi daha hızlı şekilde geliştirmeniz mümkündür.

90’lı yılların popüler oyunlarından olan Süper Mario’dan esinlenerek geliştirilen oyun modern grafikleri ile ön plana çıkmaktadır. Lep’s World 2 oyunu güneşli bir günde geçen hikâyede karşınıza çeşitli zorluklar çıkacaktır. 96 seviye bulunması sayesinde canınız sıkılmadan oyunu tekrar tekrar oynamanız mümkün olacaktır. 12 farklı dünya bulunmaktadır ve her karakterin 10 değişik yeteneği bulunmaktadır.

Lep’s World 2 oyununda 13 adet düşman bulunmakta olup düşmanlarınızı yenebilmek için yalnızca yeteneğiniz yeterli olmayacaktır. Aynı zamanda silahlarınızı da doğru şekilde seçmeniz gerekecektir. Bu şekilde bölüm sonu canavarlarını yenmeniz daha kolay olacaktır.

Lep’s World 2 Android APK indir

Lep karakteriyle oynadığınız oyunda arkadaşlarını ve ailesini tek başına düşmanlardan kurtarmak zorundadır. Bu yüzden büyücüyü yenerek ilerlemesi gereken Lep’s World 2 APK Android oyununu ücretsiz indirip bu farklı hikayeye ortak olabilirsiniz.

Lep’s World 2 Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=at.ner.lepsWorld2&referrer=utm_source%3Dindirvip.com