MentalUP İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

MentalUP

MentalUP

Android MentalUP APK indir, çocuk zeka oyunları arasında yer alan MentalUP eğitici oyunları 4 ile 8 sınıflar için zeka, hafıza ve dikkat testleri...

Android MentalUP APK indir, çocuk zeka oyunları arasında yer alan MentalUP eğitici oyunları 4 ile 8 sınıflar için zeka, hafıza ve dikkat testleri olan matematiksel  oyun.

MentalUP, bir zekâ oyunu olup okul öncesi öğrencilere hitap etmektedir. Çocukların düşünme kabiliyetlerini arttıran oyunu Android işletim sistemli cihazlarınıza kurabilirsiniz. Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından geliştirilen oyun cihazınızda yaklaşık 135 MB yer kaplamaktadır. İhtiyaç duyacağınız Android sürümü ise en az 5.0’dır.

MentalUP – Eğitici Oyunlar ve Zeka Oyunları

Farklı zekâ oyunlarını bir arada bulabileceğiniz oyun minimum 4 yaşına hitap etmektedir. Eğitsel zeka ve akıl oyunlarının bir arada olması canınız sıkılmadan uzun süre oynamanızı mümkün kılmaktadır. Çocuklar ile ebeveynlerinin bir arada zaman geçirmelerini de mümkün kılan oyun evde eğitim için ideal bir seçenektir.

Farklı zekâ türlerine yönelerek beynin değişik bölgelerini geliştirmenizi sağlayan oyunda özel dikkat geliştirme etkinlikleri mevcuttur. Ayrıca görsel zekaya hitap ederek doğru eşleştirmeler yapmanız beklenmektedir. Hafıza oyunları sayesinde çocukların bilgileri akılda tutmaları kolaylaşmaktadır. Ayrıca sayısal zekaya hitap eden eğlenceli oyunlar mevcuttur. Sözel bilgilerinizi geliştirirken eğlenmenizi sağlayan oyunlarla bilgileri öğrenmek çok daha kolay olacaktır.

MentalUP oyununa düzenli olarak girdiğiniz takdirde çeşitli ödüller toplayabilirsiniz. Ayrıca gün sonunda performans sonuçlarını toplu olarak da görebilirsiniz.

MentalUP Android APK indir

Zeka oyunları, dikkat testleri, hafıza testi ve daha bir çok eğitsel oyunlar ve zeka oyunları bulunan oyunda 4, 5, 6, 7 ve 8 yaş üstü çocuklar için farklı zeka türü oyunları yer almaktadır. MentalUP APK Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Çocuklar için en iyi akıl ve zeka oyunlar sunan bir oyundur.