Benim Konuşan Angela’m İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Benim Konuşan Angela’m
Benim Konuşan Angela’m

Benim Konuşan Angela’m

Android Benim Konuşan Angela’m APK indir, My Talkin Angela (Benim Konuşan Angela’m) ücretsiz indirip oyunda Angela kedimizi besliyor ve büyütüyoruz. Benim Konuşan Angela’m,...

Android Benim Konuşan Angela’m APK indir, My Talkin Angela (Benim Konuşan Angela’m) ücretsiz indirip oyunda Angela kedimizi besliyor ve büyütüyoruz.

Benim Konuşan Angela’m, bir evcil hayvan oyunu olup My Talking Tom’un geliştiricileri tarafından piyasaya sunulmuştur. Genellikle çocuklar tarafından oynanmakla birlikte oldukça geniş bir yaş aralığına hitap etmektedir.

Benim Konuşan Angela’m Oyunu

Benim Konuşan Angela’m APK dosyasını indirerek saniyeler içerisinde cihazınıza kurabileceğiniz oyun yalnızca 100 MB yer kaplamaktadır. Cihazınızı yormadan çalışmakla birlikte düşük özellikle telefon ve tabletlerde de oynanabilmektedir.

Oldukça kompleks bir şekilde geliştirilen oyunda evcil hayvanınız dişi bir kedidir. Onun üzerindeki kıyafetleri değiştirerek tarzınızı göstermeniz mümkündür.

Benim Konuşan Angela’m oyununa başlarken Angela küçük bir kedidir. Ancak onun karnını doyurur, uyutur ve diğer fiziksel ihtiyaçlarını karşılarsanız kısa süre içerisinde büyüyecektir. Unutmamanız gereken ise yalnızca fiziksel ihtiyaçlarını karşılamanız yetmeyecektir. Angela eğlenmeyi ve sosyalleşmeyi çok sevmektedir. Onunla oyunlar oynayabilir ve seyahate çıkabilirsiniz.

My Talking Angela oyunundaki mini oyunlar sayesinde keyifli zamanlar getirebilirsiniz. Bulmaca çözebilir ve refleks geliştirici oyunları deneyimleyebilirsiniz. Diğer oyuncuların evcil hayvanlarını görebilir ve sahip olduğunuz çıkartmaları değiştirebilirsiniz.

Zengin aksesuarları ile oldukça ilgi çeken Angela ile zaman geçirirken çok eğleneceksiniz.

Benim Konuşan Angela’m Android APK indir

Android Benim Konuşan Angela’m APK indir, Konuşan Angela oyununda Angela’yı besliyor, tasarlıyor ve yıkayarak bakımlarını üstleniyorsunuz. Benim Konuşan Angela’m APK indirip Android telefon ve tabletlerinizde bu sevimli karakteri besleyip büyüterek keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.