Rise of Kingdoms İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Rise of Kingdoms
Rise of Kingdoms

Rise of Kingdoms

Android Rise of Kingdoms APK indir, Dünyayı titreten çılgın Türkler ve yeni Osmanlı medeniyetinde yüce sultanların olduğu Rise of Kingdoms stratejik savaş oyunu...

Android Rise of Kingdoms APK indir, Dünyayı titreten çılgın Türkler ve yeni Osmanlı medeniyetinde yüce sultanların olduğu Rise of Kingdoms stratejik savaş oyunu ücretsiz indir oyna.

Rise of Kingdoms, Hong Kong’da geliştirilen bir strateji oyunudur. Kendi hikayenizi yazarak tarihi yeniden yazabileceğiniz oyunda hikâyeyi baştan oluşturabilirsiniz.

Rise of Kingdoms Stratejik Savaş Oyunu

Osmanlı medeniyetini konu alan oyunda dünyayı ele geçirmeniz mümkün olacaktır. Daha önceden planlanmamış savaşlarda kendinizi bulmanız mümkündür. Bir gece baskın yiyebilir ya da baskına gidebilirsiniz. Ayrıntılı gerçek haritalar sayesinde planlarınızı kurmak çok daha kolay olacaktır.

Gerçek zamanlı strateji oyunları kategorisinde önemli bir yere sahip olan oyuna tek başına girebileceğiniz gibi klanlara da katılabilirsiniz. Bu sayede gücünüzü arttırabilir ve sıralamada daha üst sıralarda yer alabilirsiniz.

11 farklı medeniyetten istediğinizi seçebileceğiniz Rise of Kingdoms APK Android oyununda medeniyetinizi geliştirmek için yapmanız gereken pek çok görev vardır. Tüm mimari yapıları geliştirebilir ve ordunuzu güçlendirmelisiniz.

Dünyanın tamamını ele geçirebileceğiniz oyunda farklı komutan seçenekleri mevcuttur. İstediğiniz komutanı seçmeniz mümkündür.

Rise of Kingdoms Android cihazınızda yaklaşık 102 MB yer kaplamakta olan oyunu sorunsuz bir şekilde yükleyebilmenizin için Android sürümünüzün en az 4.4 olması gerekmektedir. Yeni gelen güncellemelerle birlikte bu gereksinimler değişiklik gösterebilir.

Rise of Kingdoms Android APK indir

Gerçek zamanlı savaşlar ve kesintisiz dünya haritası bulunan oyunda NPC karakterleri ve çok geniş haritalar sunuyor. Online strateji oyunu olan Android Rise of Kingdoms APK dosyasını ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.