Spider Stickman Fighting İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Spider Stickman Fighting
Spider Stickman Fighting

Spider Stickman Fighting

Android Spider Stickman Fighting – Supreme Warriors APK indir, örümcek çöp adam dövüş oyunu olan Spider Stickman Fighting komik ve çılgın dövüşçü örümcek...

Android Spider Stickman Fighting – Supreme Warriors APK indir, örümcek çöp adam dövüş oyunu olan Spider Stickman Fighting komik ve çılgın dövüşçü örümcek adamları kontrol edin.

Spider Stickman Fighting – Supreme Warriors, Vietnam’da geliştirilmiş bir çöp adam oyunudur. Dünyanın pek çok ülkesinde ilgi gören oyun cihazınızda yalnızca 48 MB yer kaplamaktadır. İhtiyaç duyacağınız minimum Android sürümü ise 6.0’dır.

Spider Stickman Fighting – Supreme Warriors Oyunu

10 milyon kişi tarafından oynanan Spider Stickman Fighting – Supreme Warriors Android oyununda savaşçılar örümcekler olup çöp adam şeklinde çizilmiştir. Basit kontrollerle oynayabileceğiniz oyunun grafikleri 2D’dir.

Güçlü rakiplerinizle karşılaşacağınız oyunda sopalarla dövüşebilirsiniz. Örümcek çöp adam dövüş oyununda karşınıza çıkan tuzakları başarıyla geçebilmeniz önemlidir. Farklı oyun alanlarında savaşabilirsiniz. Ayrıca oyuna girerken değişik çöp adamlardan birisini seçebilirsiniz.

En iyi çöp adamın sizin karakteriniz olması için tüm yeteneklerinizi ortaya koymanız gereken oyunu tek ya da iki kişi oynayabilirsiniz. Oyuna özel seçebileceğiniz müzikler sayesinde daha eğlenceli zamanlı geçirebilirsiniz.

Spider Stickman Fighting – Supreme Warriors APK indirip alabileceğiniz güçlendiriciler sayesinde rakiplerinizin karşısında daha avantajlı hale gelebilirsiniz. Güçlendiricileri ile isterseniz para ile satın alabilir dilerseniz de videoları izleyerek ödülleri toplayabilirsiniz.

Farklı haritaları bulunan oyunu uzun süre sıkılmadan oynamanız mümkün olacaktır. Ayrıca oyuna başlamadan önce çeşitli özelleştirmeleri kullanarak kendi çöp adamınızı istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz.

Spider Stickman Fighting – Supreme Warriors APK indir

Kontrolleri kolay ve keyifli bir oynanış sunan örümcek çöp adam dövüş oyununda karakterinizi geliştirmek için karşınıza çıkan dövüşçüleri yenmeniz gerekiyor. Spider Stickman Fighting APK dosyasını ücretsiz bir şekilde Android telefon ve tabletlerinize indirip oynayabilirsiniz.