State of Survival İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

State of Survival
State of Survival

State of Survival

Android State of Survival APK indir, The Walking Dead oyunu olan State of Survival oyununda korku, yalnızlı ve zorluklarla mücadele ettiğiniz hayatta kalma...

Android State of Survival APK indir, The Walking Dead oyunu olan State of Survival oyununda korku, yalnızlı ve zorluklarla mücadele ettiğiniz hayatta kalma oyunudur.

State of Survival, strateji kategorisinde yer alan oyunlardan birisidir. İngiliz oyun geliştiricilerin piyasaya sunduğu oyun 50 milyonun üzerinde kişi tarafından indirilmiştir. Cihazınızda yaklaşık 140 MB yer kaplamakta olan oyun için Android sürümünüzün en az 4.2 olması gerekmektedir.

State of Survival The Walking Dead Oyunu

State of Survival APK dosyasını indirerek State of Survival oyununu dakikalar içerisinde kurabilirsiniz. Eğer kurulum esnasında bir sorun yaşarsanız cihazınızın izinlerini kontrol etmenizde fayda vardır. Eğer cihazınız Google Play dışı kaynaklardan gelen yüklemeleri kabul etmiyorsa bu izni aktifleştirmeniz gerekecektir.

State of Survival Android oyunu büyük bir salgın dönemini konu almaktadır. The Walking Dead oyunu bu dönemde yaşanan korku ve zorluklara karşı halkınızı desteklemeniz önemlidir. Enfeksiyonlara karşı sağlık hizmetlerini geliştirmeli ve ölümleri en aza indirmek için uğraşmalısınız.

Tek başınıza oynayabileceğiniz State of Survival’da oyuna arkadaşlarınızla birlikte katılmanız da mümkündür. Dünyanın farklı bölgelerindeki oyuncularla tanışabilir ve random gruplara katılabilirsiniz. Ayrıca isterseniz kendi arkadaşlarınızla birlikte oyuna girme imkânı da bulunmaktadır.

State of Survival: The Walking Dead Collaboration oyununda başarılı olabilmek için hastalıkları iyi bir şekilde araştırmanız ve hastalıklara uygun çözümler üretmeniz önemlidir.

State of Survival Android APK indir

The Walking Dead dizisinden bildiğiniz üzere enfeksiyon bütün ülke genelinde yayılmaya başlaması ile birlikte ölümü hayatta kalanlar için daha da yaklaştırıyor. Heyecan dolu hayatta kalma oyunu State of Survival APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.