Zaptiye Osmanlı Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Zaptiye Osmanlı Apk indir
Zaptiye Osmanlı Apk indir

Zaptiye Osmanlı Apk indir

Android Zaptiye Osmanlı APK indir, Zaptiye Osmanlı 19. yüzyılda İstanbul şehrinde şuçla mücadele, çeşitli görevler, düşmanlar ve atların bulunduğu açık dünya sunan hikalerle...

Android Zaptiye Osmanlı APK indir, Zaptiye Osmanlı 19. yüzyılda İstanbul şehrinde şuçla mücadele, çeşitli görevler, düşmanlar ve atların bulunduğu açık dünya sunan hikalerle dolu aksiyon savaş oyunudur.

Zaptiye Osmanlı APK indir, Android işletim sistemli telefon ve tablette oynanabilen bir savaş oyunudur. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde geliştirilmiş olan oyun son derece stabil bir şekilde piyasaya sunulmuştur. 5 milyonun üzerinde oyuncu tarafından indirilmiş olan oyun cihazınızda yalnızca 27 MB yer kaplamaktadır. İhtiyaç duyacağınız en düşük Android sürümü ise 4.1’dir.

Zaptiye Osmanlı Oyunu Nasıl Oynanır?

Eski İstanbul’a ait görüntülerin ön plana çıktığı Zaptiye Osmanlı Android oyununda oldukça kaliteli grafikler kullanılmıştır. İstanbul’u daha iyi bir şekilde yönetebilmek için size düşün suçla mücadele etmektir. Bunun için size verilen görevleri tamamlamanız son derece önemlidir.

Açık dünyada oynanan oyuna başlarken öncelikle kendi karakterinizi belirlemelisiniz. Zaptiye Osmanlı APK Android aksiyon savaş oyununda bu noktada oldukça zengin seçeneklere sahipsiniz. Ancak karakteriniz ne kadar yetenekli olursa olsun yeterli gelmeyecektir. Çeşitli zırhlar ve eğitimler almanız şarttır. Kazandığınız her savaş sonrasında aldığınız para ve puanlarla karakterinizi daha da geliştirmeniz mümkün olacaktır.

Ayrıntılı haritası sayesinde atacağınız her adımı öncesinde planlamanız mümkündür. Üstelik haritada işaretleme yaparak işinizi de kolaylaştırabilir ve başarıya ulaşabilirsiniz.

Zaptiye Osmanlı Android APK indir

Hikaye ve görevlerin yanı sıra karakter geliştirme, dükkanlar, atlar, yayalar, düşmanların ve müttefiklerin bulunduğu keyifli bir açık dünya oyunudur. Zaptiye Osmanlı APK Android dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Zaptiye Osmanlı Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pilav.zaptiye&referrer=utm_source%3Dindirvip.com