Zombie Tsunami Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Zombie Tsunami Apk indir
Zombie Tsunami Apk indir

Zombie Tsunami Apk indir

Android Zombie Tsunami APK indir, zombi sürüsü ile şehirlere saldıracağınız oyunda insanları zombiye dönüştürün. Zombie Tsunami 200 milyon oyuncu oynuyor. Zombie Tsunami, 6...

Android Zombie Tsunami APK indir, zombi sürüsü ile şehirlere saldıracağınız oyunda insanları zombiye dönüştürün. Zombie Tsunami 200 milyon oyuncu oynuyor.

Zombie Tsunami, 6 milyon yoruma sahip bir aksiyon oyunudur. Zombi serisini yönetebileceğiniz oyunda zombileri arkanıza takabilir ve şehirlere saldırabilirsiniz. Karşınıza çıkan her şeyi yemeniz ve şehirlere sahip olmanız önemlidir.

Zombie Tsunami Oyunu

Dünyada 200 milyondan fazla kişi tarafından oynanan oyunda tüm karakterleri birkaç tuş ile kumanda etmeniz mümkündür. Oyunun en üstünde yer alan bilgi butonunu kullanarak oyundaki amaçlarınızı öğrenmeniz de mümkündür.

Farklı bonuslar sayesinde güçlendirmelerden faydalanabileceğiniz oyunda çeşitli ödüller mevcuttur. Ninja, UFO gibi farklı canlıların da yer aldığı oyunu ücretsiz olarak oynamanız mümkündür. Yalnızca Zombie Tsunami APK dosyasını indirmeniz ve yüklemeyi tamamlamanız yeterlidir. Ayrıca ücretli bir şekilde oyun içi ögeler satın alma imkânınız da bulunmaktadır.

Farklı seviyeler bulunan oyunda toplamda tamamlamanız gereken 300’ün üzerinde seviye bulunmaktadır.  Zombi hayvanları besleyerek gelişmelerini sağlayabilirsiniz. Ayrıca 11 tane farklı ortam bulunmakta olup her ortamda değişik görevler sizi beklemektedir.

Bizi takip edin: twitter.com/Mobigame
Bizi ziyaret edin: http://www.mobigame.net

Zombie Tsunami Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mobigame.zombietsunami&referrer=utm_source%3Dindirvip.com

Zombie Tsunami Android APK indir

Zombie Tsunami Android APK oyunu Android Cihazınızda yaklaşık 70 MB yer kaplayan oyun 4.4 ve üzeri Android sürümüne sahip cihazlarda çalışmaktadır. Online oynanabilen Zombie Tsunami APK Android dosyasını Android telefon ve tabletlerinize indirip oynayabilirsiniz. Tamamlamanız istenen tam tamına oyunda 300’den fazla görev bulunmaktadır.