Bedava E-posta Mail.ru İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Bedava E-posta Mail.ru
Bedava E-posta Mail.ru

Bedava E-posta Mail.ru

Android Bedava E-posta Mail.ru APK indir, Mail.ru e-posta uygulaması ile birden fazla Hotmail, Outlook, Gmail, Yahoo Mail, Yandex, Mail.ru ve Mynet Mail hesabı...

Android Bedava E-posta Mail.ru APK indir, Mail.ru e-posta uygulaması ile birden fazla Hotmail, Outlook, Gmail, Yahoo Mail, Yandex, Mail.ru ve Mynet Mail hesabı açabilirsiniz.

Bedava E-posta Mail.ru‘den, Rusya tarafından geliştirilmiş resmi bir e-posta uygulamasıdır. En çok indirilen ve kullanılan haberleşme uygulamalarından birisi olup hızlı ara yüzü sayesinde Android işletim sistemli cihazlarda sıklıkla tercih edilmektedir.

Bedava E-posta Mail.ru’den Uygulaması

Sezgisel kullanımı ile rakiplerinden bir adım öne geçmeyi başaran uygulamada tüm maillerinizi aynı yerde görmeniz mümkündür. Dilerseniz kategorilendirmeden faydalanabilir ve önemli postalarınızı farklı şekilde kategorilendirebilirsiniz.

Bedava E-posta Mail.ru senkronize olma özelliği ile tek tıkla tüm fotoğraflarınız ile dosyalarınızı eşitlemeniz mümkündür. Bildirimleri sayesinde gelen maillerinizi doğrudan görebilirsiniz. Kontrol etmenize gerek kalmaz.

Bedava E-posta Mail.ru’den uygulaması ile Microsoft, Google, AOL, Mynet Mail gibi farklı mail servislerine ait e-posta adreslerinizi kullanabilirsiniz. Aynı anda bir fazla mail adresi açma imkânınız bulunur. Bu sayede iş ve özel yaşamınıza ait mailleri birbirinden kolayca ayırabilirsiniz. Ayrıca klasörler içerisinde de kolaylıkla geçiş yapmanız mümkündür.

Mail.ru APK indirip telefonunuz, tabletiniz ve bilgisayarınız arasında senkronizasyon özelliği bulunur. Bu sayede maillerinizi ayrı cihazlardan kontrol etmeniz ve düzenlemeniz mümkündür. Ayrıca tüm yazışmalar içerisinde tek tık ile arama yapabilirsiniz.

Bedava E-posta Mail.ru Android APK indir

Mail.ru ile mesajları paylaşın fotoğraf ve belgeleri almak ve göndermek için ücretsiz kullanabilirsiniz. Hızlı bedava e-posta Mail.ru APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip kullanmaya başlayın.

Geliştirici iletişim: mailapps@corp.mail.ru

Mail.ru Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.mail.mailapp&referrer=utm_source%3Dindirvip.com