uTorrent İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

uTorrent

uTorrent

uTorrent Dosya indirici programı indir Download uTorrent indir, son sürüm Türkçe Torrent dosya indirme programıdır. Ücretsiz uTorrent Windows 10 dosya indir. Ücretsiz Bittorrent...

uTorrent Dosya indirici programı indir Download

uTorrent indir, son sürüm Türkçe Torrent dosya indirme programıdır. Ücretsiz uTorrent Windows 10 dosya indir. Ücretsiz Bittorrent istemcisi mükkemmel dizayn ve yazılımıyla dosya indirici yönetici programıdır. İndirme işlemini sitemizden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. İndirme ve bilgisayara programı kurma işlemi çok basittir. Programın kullanımını ve tanıtımınıda aşağıdaki yazımızda anlatılmaktadır. Şunu da unutmadan program son sürüm özelliği ve sınırsız kullanma iznini vermektedir.

uTorrent Türkçe indir

Diğer BitTorrent istemcilerinde bulunan mevcut özelliklerinin bir çoğu hatta daha fazlası bu eşsiz uTorrent Türkçe son sürüm programında yer almaktadır. Zamanlama, RSS otomatik indirme ve bant genişliğini önceliklendirme yapmaktadır. Mainline DHT (BitComet ile uyumlu olarak) tamamen sorunsuz ve hızlı bir şekilde çalışma gösterebilir.Protokol şifreleme özelliği vardır.

uTorrent Türkçe Azureus son sürümü ile uyumlu olarak çalışır ve Bitcomet 0.63 üzeri sürümleriyle akran alışverişini desteklemektedir. DarkWawe verimliliğin’den esinlenmiştir. Birçok torrent istemcilerin’den farklı olarak bir çok sistem kaynağı bulunmaktadır. Bilgisayar belleğini asla yormaz bunun kanıtı olarak şu kesinliği verebiliyoruz. Bilgisayarın 6MB belleğini yada en az 1 MB boyutunda alan kaplamaktadır. Çeşitli simge,araç çubuğu, grafik ve durum simgesini değiştirmek yada kullanmak çok basittir. Çalışmaya başlamasından itibaren yerelleştirme desteği oluşturur bu sayede daha hızlı ve kolay bir kullanım imkanı sağlamış olur.

uTorrent Torrent dosya indirici ücretsiz ve Türkçe son sürümüdür. uTorrent kendi dil dosya ile otomatik olarak kullanılan sistem diline çevirilir bu sayede bir çok özelliği ve programı daha kolay bir şekilde kullanabileceksiniz. Başka bir dil kullanmak istiyorsanız da dil ekleme paketi ile dil ekleyebilir istediğiniz şekilde özgür özgür kullanabilir düzenlemeler yaparbilirsiniz. Geliştirici zaman özellikleriyle damga vvuran program profesyonel bir yazılım ve kullanım imkanları sunar. Yapılacak bültenleri hazırladığınızda sadece program baskıyı yapar ve çıkar. Sabit özellikler sunmaktadır.

uTorrent Torrent indirici Programı Özellikleri

Sınırsız kullanıma sahiptir. Bilgisayarın belleğini fazla yormaz en fazla 1MB gibi bir alan kullanır. Çok dil özelliği vardır. Düzenlemeler değişiklikle yapılabilir. İStediğiniz ses video müzik dosyalarını indirebilir paylaşabilirsiniz. BitTorrent yazılımlarıyla çalışır. Bir çok BitTorrent yazılımlarından üstündür.

uTorrent Programı Nasıl Kullanılır Nasıl Kurulur Video Anlatımı