E-Nabız İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

E-Nabız

E-Nabız

Android E-Nabız APK indir, E-Nabız uygulaması sayesinde kişisel sağlık verilerinize, hastalıkla ilgili konulan teşhislere ve yaptırılan tahlillere, ilaç ve aşı bilgilerinize ulaşabilirsiniz. E-Nabız,...

Android E-Nabız APK indir, E-Nabız uygulaması sayesinde kişisel sağlık verilerinize, hastalıkla ilgili konulan teşhislere ve yaptırılan tahlillere, ilaç ve aşı bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

E-Nabız, sağlık bakanlığı tarafından geliştirilmiş bir sağlık uygulaması olup Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının sağlık bilgilerine tek tık ile ulaşabilmelerini mümkün kılmaktadır.

E-Nabız Sağlık Bilgileri Uygulaması

E-Nabız APK dosyasını indirerek uygulamayı kolaylıkla cihazınıza kurabilirsiniz. Aplikasyon yüksek sistem özellikleri istemeyip cihazınızda yalnıza 45 MB yer kaplamaktadır. E-Nabız uygulamasını indirdikten sonra e-devlet şifrenizi kullanarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Eğer e-devlet şifreniz yoksa banka hesabınız ya da e-imzanızla da giriş yapmanız mümkündür.

Uygulamaya telefon, tablet ve bilgisayardan giriş yapabilirsiniz. Taşınız, kilonuz, kan grubunuz gibi bilgilerinizi görebilir ve bu bilgileri hekiminizle paylaşabilirsiniz. Ayrıca tek bir platform üzerinden daha önce tarafınıza yazılan ilaç listelerinizi görmeniz ve randevu alıp randevularınızı takip etmeniz mümkündür.

E-Nabız Android uygulaması sayesinde tahlil sonuçlarınızı istediğiniz yerden öğrenebilirsiniz. Sonuçlarınız çıktığında otomatik olarak e-Nabız üzerinde gözükecektir. Tahlillerim bölümüne girebilir ve tüm sonuçlarınızı burada görüntüleyebilirsiniz.

Eğer bir alerjiniz varsa ya da hekiminizle paylaşmak istediğiniz bir sağlık durumunuz söz konusu ise e-Nabız üzerinden profilinize ekleme yapmayı da düşünebilirsiniz. Bu sayede hekiminizle daha kolay iş birliği yapabilirsiniz.

E- Nabız uygulamasını kullanabilmeniz için “https://www.enabiz.gov.tr” sitesinde yer alan “E-Devlet ile Giriş” sekmesinden giriş yaparak e-Nabız sistemini aktif etmeniz gerekmektedir. Kullanıcı onay verdiği takdirde destekleyen mobil cihazlardan ilgili bilgiler uygulama tarafından kullanılacaktır.

E-Nabız Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.saglik.enabiz&referrer=utm_source%3Dindirvip.com

E-Nabız Android APK indir

Yakınlarınızı ve kişisel sağlık bilgilerinize, Covid Test sonuçlarına, aşı ve ilaç bilgilerinize E-Nabız Android uygulaması ile ulaşabilirsiniz. E-Nabız APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip e-devlet şifrenizle giriş yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz. E-Nabız aile hekim bilgilerinizi de göstermektedir.

  • E-Nabız indir
  • E-Nabız Android indir
  • E-Nabız APK indir

Sağlık ve Spor Uygulamalarını ücretsiz APK dosyalarını indirmek için Sağlık Spor Uygulamaları kategorimizden en popüler sağlık uygulamalarını ve spor uygulamalarını ücretsiz indirebilirsiniz.