Hayat Eve Sığar İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Hayat Eve Sığar

Hayat Eve Sığar

Android Hayat Eve Sığar APK indir, Hayat Eve Sığar mobil uygulaması ile aşı kartı, aşı bilgiler, Covid test sonuçları, risk durumu ve risk...

Android Hayat Eve Sığar APK indir, Hayat Eve Sığar mobil uygulaması ile aşı kartı, aşı bilgiler, Covid test sonuçları, risk durumu ve risk haritasını gösterir.

Hayat Eve Sığar, covid salgın sürecinde hemen herkesin kullandığı bir sağlık uygulamasıdır. Android işletim sistemli telefon ve tabletlerde kullanılan uygulama sayesinde salgının yayılmasını önlemek mümkündür. Salgın sürecinde halkı bilgilendirmeyi amaçlayan bu uygulamayı Hayat Eve Sığar APK dosyasını indirerek kolaylıkla yükleyebilirsiniz.

Hayat Eve Sığar Uygulaması

Hayat Eve Sığar kullanabilmek için telefon numaranızla doğrulama yapmanız gerekecektir. Daha sonra koronavirüs ile ilgili çeşitli sorulara cevap verebilirsiniz. Bu cevaplar sayesinde atmanız gereken adımları öğrenebilirsiniz.

Yaşadığınız covid test sonuçları ve covid belirtilerine göre ne yapmanız gerektiği konusunda sizi yönlendirebilecek Hayat Eve Sığar APK  Android uygulaması yalnızca çeşitli öneriler sunmaktadır. Bu önerilerin kesin olmadığını unutmamalı ve mutlaka doktorunuzdan destek almalısınız.

Bölgenizdeki covid yoğunluğunu görebileceğiniz Hayat Eve Sığar uygulaması sayesinde gideceğiniz noktalardaki hastalık riskini inceleyebilirsiniz. Bu sayede plan yaparken izleyeceğiniz yolları daha sağlıklı bir şekilde izlemeniz de mümkündür.

Hayat Eve Sığar Android uygulaması ile kolaylıkla HES kodu oluşturabilir ve kodunuzu yetkililerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca HES kodunu sorgulama menüsü sayesinde diğer kişilerin kodlarını sorgulamanız mümkündür. Ekstra olarak yaşadığınız ihlallerle ilgili ihbarda da bulunabilirsiniz.

Hayat Eve Sığar Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.saglik.hayatevesigar&referrer=utm_source%3Dindirvip.com