Spark Email İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Spark Email

Spark Email

Android Spark Email APK indir, birden fazla hesabı tek bir hesaptan kontrol etmenizi sağlayan Spark Email ile Gmail, Hotmail, Yahoo ve daha fazlasına...

Android Spark Email APK indir, birden fazla hesabı tek bir hesaptan kontrol etmenizi sağlayan Spark Email ile Gmail, Hotmail, Yahoo ve daha fazlasına bağlanın.

Spark Email, profesyonel bir mail hizmeti kullanmak isteyenlere hitap eden bir haberleşme uygulamasıdır. Android işletim sistemli cihazlarda mail alıp gönderebilmenizi sağlayan uygulama kişiselleştirilebilir özellikleriyle ön plana çıkmaktadır.

Spark Email Uygulaması

Spark Email akıllı tasarımı ile dikkat çeken Spark Email, önemli maillerinizin bildirimlerinizi daha önce alabilmenizi sağlamaktadır. Gereksiz mailler için sunduğu gürültü azaltma özelliği sayesinde spam kutunuzu ayrı tutmaktadır. Bu sayede hareket halindeyken gereksiz postalar ile uğraşmanıza gerek kalmaz.

Spark Email Android uygulamasını pek çok farklı mail servisi ile birlikte kullanabilirsiniz. MSN, Gmail, Yahoo, Hotmail bunlardan bazılarıdır. Ayrıca birden fazla mail adresini aktifleştirmeniz de mümkündür. Bu sayede farklı mail adreslerinizi aynı anda kontrol etmeniz mümkündür.

Önemli e-postalarınızı ayrı bir klasörde görebilmenizi uygun gören Spark Email, farklı ikonlar kullanabilmenizi mümkün kılar. Bu sayede maillerinizi ve kişilerinizi özelleştirebilirsiniz. Ayrıca kolay ulaşmak istediğiniz bazı e-postaları sabitlemeniz ya da zamanla özelliğini kullanarak mail atmanız mümkündür. Spark Email uygulamasının karanlık mod özelliği sayesinde ise gözlerinizin yorulmasının önüne geçmeniz mümkün olacaktır.

Spark Email Android APK indir

Gmail, Exchange, Yahoo, iCloud ve Outlook gibi büyük e-posta sağlayıcı kutularınızı kontrol edebilirsiniz. Spark Email ile aynı anda birden fazla mail hesabınızı kontrol edebilirsiniz. Spark Email APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip e-posta hesaplarınızı yöntebilirsiniz. E-posta gönderme, göndermeyi geri alma, sabitleme, posta hatırlatıcıları ve takip desteği sunmaktadır. Ücretsiz office uygulamalarını buradan Android mobil telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirmek için buradan giriş yaparak daha fazla ücretsiz office uygulamalarını indirin.

Spark Email Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.readdle.spark&referrer=utm_source%3Dindirvip.com

Hizmet Şartlarımız ve Gizlilik Politikamız hakkında daha fazla bilgiyi buradan okuyun:
https://sparkmailapp.com/terms
https://sparkmailapp.com/privacy
Bize ihtiyacınız olursa, bizi her zaman support@sparkmailapp.com adresinde bulabilirsiniz.