YouTube Go İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

YouTube Go
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGoogle LLC
  • DilTürkçe
  • Boyut13M
  • VersiyonCihaza göre değişir

YouTube Go

Android YouTube Go APK indir, YouTube Go uygulaması ile ücretsiz dizi, film, TV ve internetsiz çevirimdışı video izleme ve video indirme yapabilirsiniz. YouTube...

Android YouTube Go APK indir, YouTube Go uygulaması ile ücretsiz dizi, film, TV ve internetsiz çevirimdışı video izleme ve video indirme yapabilirsiniz.

YouTube Go, bir sosyal video uygulaması olup Google tarafından geliştirilmiştir. Bu uygulamayı kullanarak Android işletim sistemli telefon ve tabletlerinize video indirmeniz mümkündür. Bu sayede internet bağlantınız olmadığı ortamlarda izlemek istediğiniz videoları daha önceden indirebilir ve istediğiniz zaman veri harcamanıza gerek kalmadan videoları izleyebilmenizi mümkün kılmaktadır.

YouTube Go Android APK indir

YouTube Go uygulamasını APK dosyası üzerinden yüklemeniz mümkündür. Tek tık ile YouTube Go APK dosyasını indirebilir ve üzerine tıklayarak yüklemeyi başlatabilirsiniz. Eğer cihazınızın güvenlik ayarlarında dışarıdan yüklenen uygulamaların kullanmasına izin vermiyorsa bu ayarı değiştirerek yüklemeyi tamamlayabilirsiniz.

YouTube Go uygulamasını yükledikten sonra bir Google hesabı kullanabilir ya da anonim kullanıcı olarak devam edebilirsiniz. Arama yaparak istediğiniz videoya kolaylıkla ulaşmanız mümkündür. Daha sonra farklı çözünürlük düzeylerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Video, seçtiğiniz dosyaya inecektir. Daha sonra indirdiğiniz videoyu bluetooth ile tek tıkla arkadaşlarınızla paylaşmanız da mümkündür.

YouTube Go kullanıcı dostu ara yüzü ile dikkat çekmektedir. Bu sayede her kullanıcı kolaylıkla aradığı videoya ulaşarak indirme yapabilmektedir. Ayrıca sesli arama özelliğinden faydalanmanız da mümkündür.

YouTube Go Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.youtube.mango&hl=tr&gl=US

YouTube Music Apk dosyasını indirip sadece müzik dinlemek isteyenler için ücretsiz bir müzik dinleme uygulamasıdır. YouTube Music Apk buradan indirebilirsiniz.