Brain Story: Tricky Puzzle APK İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Brain Story: Tricky Puzzle APK
Brain Story: Tricky Puzzle APK

Brain Story: Tricky Puzzle APK

Android Brain Story – Tricky Puzzle APK indir, zorlu zeka oyunları ve zihninizi yoran farklı bilmeceler olan Brain Story: Tricky Puzzle zorlu bulmaca...

Android Brain Story – Tricky Puzzle APK indir, zorlu zeka oyunları ve zihninizi yoran farklı bilmeceler olan Brain Story: Tricky Puzzle zorlu bulmaca oyunudur.

Brain Story: Tricky Puzzle oyun bağımlılık yapıcı ücretsiz bir zor bulmaca oyunudur. Sınırsız mantıksal düşünme ve hayal gücü gerektiren bulmacalarla dolu bir oyundur.

Brain Story: Tricky Puzzle Oyunu

Komik ve bir o kadar beyin yoran bulmaca oyununda zihin bilmeceleri, mantıksal zeka ve IQ oyunları bulunmaktadır. Düşünme becerilerinizi artıracak ve zorlayıcı bölümleri bulunmaktadır.

Brain Story: Tricky Puzzle APK Android oyunu içerisinde verilen görevleri tamamlayarak seviye atlayabilirsiniz. Doğru cevaplar için IQ’nuzu kullanarak kendiniz test edin. Zorlu bulmaca, zeka oyunları ve bilmece cevapları için dokunarak yanıtlayın.

Zorlu bulmaca oyununda çok kolaydan zora doğru ilerliyorsunuz. Soruyu yanıtlamak için dokunmak, tıklamak, kaydırmak ve telefonunuzu sallamak için parmağınızı kullanarak oynuyorsunuz.

Brain Story: Tricky Puzzle APK indir

Beyin için harika bir egzersiz oyunu olan Brain Story: Tricky Puzzle APK dosyasını Android telefon ve tabletlere 110 MB dosyasını ücretsiz indirebilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü grafikleri bulunan, müzik ve ses efektleri ile oynaması eğlenceli bir oyundur.

Brain Story: Tricky Puzzle Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brain.story.ntstudio&referrer=utm_source%3Dindirvip.com