Huggy Stretch Game APK İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Huggy Stretch Game APK
Huggy Stretch Game APK

Huggy Stretch Game APK

Android Huggy Stretch Game APK indir, Huggy sevimli karakterle oynadığınız yeni streç bulmaca oyunu Huggy Stretch Game ile ilginç seviyeleri tamamlayın. Huggy Stretch...

Android Huggy Stretch Game APK indir, Huggy sevimli karakterle oynadığınız yeni streç bulmaca oyunu Huggy Stretch Game ile ilginç seviyeleri tamamlayın.

Huggy Stretch Game oyununda hedefe ulaşabilmek için Huggy karakterinin bacaklarına ve kollarına tıklayarak gerdirip ilerleyin. Huggy Stretch Game APK oyunu yeni streç bulmaca oyunudur.

Huggy Stretch Game APK indir

Benzersiz ve yeni bir bulmaca oyunu olan Huggy Stretch Game APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize 66 MB dosyasını indirip oynayabilirsiniz. Huggy Stretch Game Android oyunu içerisinde birden fazla kolaydan zora doğru seviyeler bulunuyor. Huggy ile hedefe ulaşmak için bacaklarını ve kollarını kullanıyorsunuz. Yalnız fazla esnetmeyin, engellere dokunmadan ilerleyin, çark ve bombaları kullanın.

Yüksek kalitede ses ve grafikler sunan bulmaca oyununda birden fazla animasyon da bulunmaktadır. Huggy karakteri çok sevimli olup bir başka seviyeye geçebilmek için Huggy’i fazla gerdirmeyin çünkü parçalanabilir. Huggy Stretch Game APK Android oyunu içerisinde gizemli bulmacaları çözebilmek için karaktere yardımcı olun.

Huggy Stretch Game Android indir