456 Sniper Challenge APK İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

456 Sniper Challenge APK
456 Sniper Challenge APK

456 Sniper Challenge APK

Android 456 Sniper Challenge APK indir, bir hayatta kalma oyunu olan 456 Sniper Challenge Android platformlarda oynanabilen nişan al ve ateş etme oyunudur....

Android 456 Sniper Challenge APK indir, bir hayatta kalma oyunu olan 456 Sniper Challenge Android platformlarda oynanabilen nişan al ve ateş etme oyunudur.

456 Sniper Challenge oyunu bir Squid Game dizisi senaryosundan ilham alınarak geliştirilmiştir. 456 oyuncu içerisinde zorlu görevleri tamamlayarak hayatta kalmaya çalıştığınız oyundur.

456 Sniper Challenge APK indir

Hayatta kalma oyunu içerisinde nişan al, ateş et ve tekrarla şeklinde ilerliyorsunuz. 456 Sniper Challenge APK Android oyununda tüm oyuncuları alt edebilmek için senaryoları ve görevleri tamamlayın. Çok sayıda zorlu konumlar, görevler ve senaryolar bulunuyor. Aksiyon dolu atışlar ve çok sayıda silah çeşitleriyle karşımıza çıkan bir oyundur.

456 Sniper Challenge Android APK oyunu 3D kaliteli görüntüleri ve ses efektleriyle harika bir oynanış sunuyor. Oyun içerisinde oyuncu olmak yerine oyunu yöneten kişi siz oluyorsunuz. Görevleri tamamlamak için hızlı refleks, keskin nişancılık yeteneği ve konsantrasyon gerekiyor.

Hayatta kalma oyununda becerilerinizi iyi odaklanıp yönettiğiniz sürece muazzam işler yapıyorsunuz. 456 Sniper Challenge APK dosyasını indirip Android telefon ve tabletlerinizde ücretsiz oynayabilirsiniz.

456 Sniper Challenge Android indir