Pixel Strike 3D – FPS Gun Game İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Pixel Strike 3D – FPS Gun Game
Pixel Strike 3D – FPS Gun Game

Pixel Strike 3D – FPS Gun Game

Pixel Strike 3D – FPS Gun Game APK indir, 3D çok oyunculu birinci şahıs FPS nişancı oyunudur. Pixel Strike 3D online bloklu hızlı...

Pixel Strike 3D – FPS Gun Game APK indir, 3D çok oyunculu birinci şahıs FPS nişancı oyunudur. Pixel Strike 3D online bloklu hızlı atış oyunudur.

Pixel Strike 3D – FPS Gun Game oyunu içerisinde PC ve konsol tarzı mekaniği ile oynayabileceğiniz çok oyunculu (multiplayer) nişancı oyunudur. Gerçek oyuncularla destansı maçlara çıkarak savaşabilirsiniz.

Pixel Strike 3D – FPS Gun Game APK indir

Hızlı, tempolu ve aksiyon dolu çevirimiçi FPS oyununu Android mobil telefon tabletlere ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Pixel Strike 3D – FPS Gun Game APK dosyası 786 MB dosyası indirip hayatta kalma oyununu oynayabilirsiniz.

Pixel Strike 3D – FPS Gun Game oyunu içerisinde blok tarzı yapılar bulunmaktadır. Çok büyük haritalar içerisinde çok oyunculu maçlarda büyük zaferi yakalayın. Karakterinizi geliştirebilir, şapkalar, çizmeler, teçhizat ve yeni görünümlerin kilidini açın.

Oyunda takım kurun, çevirimiçi sohbet edin, arkadaş ekle yada eğlenceli mini oyunlar oynayın. Pixel Strike 3D – FPS Gun Game oyunda kendi görünümüzü yapabilir, bir klan oluşturabilir ve kendi logonuzu tasarlayabilirsiniz.

Pixel Strike 3D – FPS Gun Game APK indirmenin yanı sıra Google Play üzerinden indirmek isteyenler için Pixel Strike 3D Android indir.