FaceApp: Yüz Editörü İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

FaceApp: Yüz Editörü

FaceApp: Yüz Editörü

FaceApp: Yüz Editörü APK indir, FaceApp ücretsiz yüz birleştirme, güzelleştirme, efekt ve yüz düzenleme uygulaması FaceApp: Face (yüz editörü) APK indir. FaceApp Yüz...

FaceApp: Yüz Editörü APK indir, FaceApp ücretsiz yüz birleştirme, güzelleştirme, efekt ve yüz düzenleme uygulaması FaceApp: Face (yüz editörü) APK indir.

FaceApp Yüz Editörü APK, android işletim sistemine sahip olan cihazlarda kurulumu sağlanabilir. En çok kullanılan ve en iyi özelliklere sahip fotoğraf düzenleme uygulamalarından bir tanesidir. Yüz düzenleme uygulamasını 500 milyonun üzerinde bir indirilme sayısına ulaşmayı başarmıştır. Çekilen fotoğrafların ve videoların pek çok özellik ile editlenmesine olanak sağlar. Özellikle Instagram uygulamasında paylaşmak için, mükemmel fotoğraflar oluşturabilmek mümkündür.

FaceApp ücretsiz bir şekilde kullanım sağlanabilir. Tek bir dokunuşla, harika olan ve gerçekçi duran düzenlemelerin yapılabileceği yapay zeka destekli bir uygulamadır. Pek çok filtre, arka plan ve efekt seti ile avantajlar sunmaktadır. FaceApp: Yüz Editörü APK Sahip olduğu uygulama araçları ile kısa sürede fotoğrafların düzenlenmesi sağlanabilir.

FaceApp  APK Özellikleri Nelerdir?

FaceApp: Yüz Editörü APK uygulaması çeşitli özellikleri sunmaktadır. Bu özelliklerden bahsedilecek olursa, şu şekilde sıralanabilir;

  • Impression filtrelerini sunmaktadır.
  • Düzenlenmek istenen fotoğraflara sakal ve bıyık eklenebilir.
  • İsteğe göre saç rengi ve stili değiştirilebilmektedir.
  • Makyaj filtreleri sunmaktadır.
  • Yüzde bulunan sivilce ve lekelerin yok edilmesini sağlar. Ayrıca kırışıklıkların düzenlenmesi olanağını da sunmaktadır.
  • Çeşitli ışık efektleri sunar.
  • Videoların editlenmesine olanak sağlar.

FaceApp: Yüz Editörü indir