Facebook Messenger İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Facebook Messenger

Facebook Messenger

Facebook Messenger APK ücretsiz indir, Messenger ile sınırsız mesajlaşma, sesli, görüntülü arama ve Facebook Messenger Apk indirip grup sohbetleri yapın. Facebook Messenger APK,...

Facebook Messenger APK ücretsiz indir, Messenger ile sınırsız mesajlaşma, sesli, görüntülü arama ve Facebook Messenger Apk indirip grup sohbetleri yapın.

Facebook Messenger APK, kullanıcılara uygulamaya girmeden hızlı bir şekilde mesajlaşma kolaylığı sağlamaktadır. Bu uygulama, klasik bir sohbet uygulamasına benzemektedir. Böylelikle Facebook üzerinden kolay bir şekilde haber alınma sağlanmaktadır. Çevrimiçi olan arkadaşlarla mesajlaşma imkânı sunmaktadır. Aynı zamanda kullanıcılar bildirimlerden anlık olarak haberdar olma fırsatı da bulabilirler.

Uygulama Facebook ile bağlantılı olduğu için, Facebook uygulamasından çıkıldığında Messenger’dan da çıkılmış olunmaktadır. Facebook messenger APK Android uygulaması bir kez doğrulandıktan sonra, uygulamaya girmeden platform üzerinden kolay bir şekilde mesajlaşma, sesli ve görüntülü arama imkânı sağlanmaktadır. Basit ve kolay bir kullanıma sahiptir.

Facebook Messenger APK Özellikleri

Facebook Messenger APK basit ve hızlı bir kullanım sağlaması yönünden kullanıcılara geniş bir özellik seçeneği sunmaktadır. Kullanıcılar, bu uygulamadan memnun olmakla birlikte çok sayıda indirilme sayısına sahiptir. Özelliklerinden bahsedilecek olursa;

  • Kişilere ve gruplara hızlı ve kolay bir şekilde ulaşma sağlamaktadır.
  • Çevrimiçi olmayan arkadaşlar ile fotoğraf ve video paylaşma imkânı tanınmaktadır.
  • Gönderilen mesajların okunup okunmadığının hızlı bir şekilde kontrolünü sağlamaya yardımcı olur.
  • Bildirimlerden anlık olarak haberdar olmayı sağlar.
  • Bekleyen mesajların kutucuklarda görülmesine olanak sunar.

Facebook Messenger Lite hafif sürümü ile daha hızlı, kolay ve daha az mobil veri tüketen sürümünü sitemizden APK dosyasını ücretsiz indirebilirsiniz. Facebook Messenger Lite apk indirmeyi bağlantıya tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Facebook Messenger Android indir