Block Master Loki Earth indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Block Master Loki Earth indir
Block Master Loki Earth indir

Block Master Loki Earth indir

Block Master Loki Earth APK indir, oyun yapma ve inşa etme oyununda üretin ve besleyin. Zanaat oyun yapısında Block Master Loki Earth Android...

Block Master Loki Earth APK indir, oyun yapma ve inşa etme oyununda üretin ve besleyin. Zanaat oyun yapısında Block Master Loki Earth Android simülasyon oyunudur.

Block Master Loki Earth APK Android oyunu içerisinde avlanabilir, çiftliğinizi kurabilir ve geliştirebilirsiniz. Çiftliğiniz içerisinde gölde balık tutabilir, hayvanları ve sevimli evcil hayvanları besleyebilirsiniz. Blok tarzı simülasyon oyununda silah, zırh ve birden çok araç gereç üretebilirsiniz.

Block Master Loki Earth APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Basit bir ev inşa ederek hayalinizde yer alan kaleyi kurabilirsiniz. Block Master Loki Earth APK Android oyunu içerisinde yüzlerce blok içerisinde dilediğiniz blok tarzıyla ev, kale ve araç gereç üretebilirsiniz. 3D görüntüleri, basit oynanışı ve sezgisel kaliteli grafikleri ile oynanışı güzel bir oyundur.

Son zamanlarda block, ev inşa etme ve çiftlik oyunlarına ilgi bir hayli fazladır. Block Master Loki Earth APK oyun dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Android APK oyun dosyası 26 MB oyun boyutu ile hafıza da yer kaplamaktadır.

Block Master Loki Earth Oyun Özellikleri

  • Ücretsizdir.
  • 3D görsel arayüze sahiptir.
  • Çiftlik ve benzeri bloklar oluşturabilirsiniz.
  • Balık tutma ve hayvanları besleyebilirsiniz.
  • Çeşitli silah, zırh ve savunma aletleri geliştirin.

Block Master Loki Earth Android oyununa benzer bir diğer blok inşa etme simülatörü oyunu olan Craft Earth Boy APK Android oyunudur. Bu oyunda küçük bir orman evinden çok büyük bir çiftliğe, şehirler ve çeşitli blok yapılara dönüşebileceğiniz oyundur. Craft Earth Boy APK dosyasını indirmek için tıklayın.

Block Master Loki Earth Android