Craft Earth Boy indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Craft Earth Boy indir
Craft Earth Boy indir

Craft Earth Boy indir

Craft Earth Boy APK indir, Android blok simülasyon inşa etme oyununda büyük çiftlik ve şehirler kurun. Küçük bir orman evinden büyük bir hayvan...

Craft Earth Boy APK indir, Android blok simülasyon inşa etme oyununda büyük çiftlik ve şehirler kurun. Küçük bir orman evinden büyük bir hayvan çiftliği ve çeşitli yapılar inşa edebileceğiniz Android simülasyon oyunudur.

Craft Earth Boy APK Android oyunu içerisinde başlangıçta sevimli bir orman evinde başlıyorsunuz. İlerleyen zamanlarda bu küçük orman evinden çok büyük şehirler, binalar, çiftlikler ve çeşitli bloklar tasarlıyorsunuz.

Craft Earth Boy APK indir ve Nasıl Oynanır?

Keşif türü Android simülasyon oyunu olan Craft Earth Boy APK oyun dosyasını ücretsiz indirebilirsiniz. Oyun içerisinde şehirler, kaleler, köyler ve ibadet amaçlı kiliseler inşa edebilirsiniz. Craft Earth Boy APK Android oyun dünyasına içerisinde platformda en iyi şehri kurarak kendinizi gösterin. Oyun içerisinde yalnızca size özel birbirinden sevimli hayvanlar ve canavarlar yetiştirebilirsiniz.

Android telefon ve tabletlerde Craft Earth Boy APK oyun dosyası 29 MB bir alan kaplamaktadır. Blok inşa etme simülasyonu oyunlarını seviyorsanız ücretsiz ve son sürüm indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Craft Earth Boy Android Oyun Özellikleri

  • Alanından en iyi Crafting & Building oyunu
  • Aile içerisinde oynanabilen benzersiz oyun yapısı
  • En iyi şehir, çiftlik, hayvan ve bina simülatörü
  • Gizemli bir Dünya’da yaşamın ilginç sırlarını keşfet
  • Craft Earth Boy’u ücretsiz indirin

Craft Earth Boy türü bina inşa etme oyunlarından birisi olan Block Master Loki Earth APK Android oyun dosyasını ücretsiz indirip oynayabilirsiz. Çok severek oynayabileceğiniz bina inşa etme blok oyunudur. Block Master Loki Earth APK