SortPuz: Water Sort Puzzle indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

SortPuz: Water Sort Puzzle indir
SortPuz: Water Sort Puzzle indir

SortPuz: Water Sort Puzzle indir

SortPuz: Water Sort Puzzle APK indir, Android için SortPuz: Water Sort Puzzle oyununda renkli su dolu cam şişedeki suları sıralama oyunu. Çeşitli renklere...

SortPuz: Water Sort Puzzle APK indir, Android için SortPuz: Water Sort Puzzle oyununda renkli su dolu cam şişedeki suları sıralama oyunu. Çeşitli renklere sahip sıvıları su rengine göre cam şişeye ayırıp oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

SortPuz: Water Sort Puzzle APK Android oyunu içerisinde bulmacaları çözme ve meydan okuma yapabileceğiniz çevirimiçi oyundur. Aynı renkle dolacak olan her şişeyi ayarlamak size düşüyor. Gittikçe zorlaşan bir oyun yapısına sahiptir. Çok basit oynanışı ve sıralama işlemi kolaydır.

SortPuz: Water Sort Puzzle APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Suyu rengine göre cam şişeye ayırın ve her şişe aynı renkte olduğunda bölüm geçiyorsunuz. SortPuz: Water Sort Puzzle APK Android oyununda su dökme kurallarına göre oynanmaktadır. Cam şişedeki renkli suyu başka bir bardağa dök. Sadece aynı renkteki su ve yeterinde boş olarak şişelere dökebilirsiniz.

Oyun içerisinde boyama suları var ve bunlara takılmadan ilerlemeniz gerekiyor. İstediğiniz zaman su sıralama seviyelerini yeniden başlatabilirsiniz. Boyama sularını tutmak için herhangi bir renk belirleyebilirsiniz. SortPuz: Water Sort Puzzle APK Android oyunu Android telefon ve tabletlere 39 MB oyun dosyasını indirebilirsiniz.

SortPuz: Water Sort Puzzle Oyun Özellikleri

  • İyi bir deneyim ve hafıza sunuyor.
  • Ücretsiz oynanır ve indirilir.
  • Tek parmakla sıralama oyunlarını tamamlayabilirsiniz.
  • Beyninizi renk sıralamaları konusunda çalıştırır.
  • Binlerce renk ve eşleştirme seçenekleri.

SortPuz Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=sortpuz.water.sort.puzzle.game&referrer=utm_source%3Dindirvip.com