Yandex.Games indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Yandex.Games indir
Yandex.Games indir

Yandex.Games indir

Yandex.Games APK indir, Android için Yandex.Games uygulaması ile ücretsiz online oyun koleksiyonu çevirimiçi ve çevirimdışı oyunları oynayın ve indirin. Yandex.Games APK Android oyunları...

Yandex.Games APK indir, Android için Yandex.Games uygulaması ile ücretsiz online oyun koleksiyonu çevirimiçi ve çevirimdışı oyunları oynayın ve indirin.

Yandex.Games APK Android oyunları bulunan uygulama içerisinde ücretsiz oyun koleksiyonuna ulaşabilirsiniz. Online ve çevirimdışı oyunları internet bağlantısı olmadan oynamanızı sağlamaktadır.

Yandex.Games APK indir ve Nasıl Kullanılır?

Yandex.Games oyun marketi uygulamasına hesabınızla giriş yaptıktan sonra oyunları oynayabilir ve Android cihazınıza indirebilirsiniz. Akıllı yayın akışı, farklı cihazlarla eşitleme ve size göre oyunları önerilenlerde çıkarabilir. Başka bir cihazda oyunlara hesabınızla kaldığınız yerden devam edebilir ve yeni seviyelere geçebilirsiniz.

5000’den fazla ücretsiz online ve internetsiz oynanabilen oyunlar yer alır. Yandex.Games APK Android oyunları içerisinde bulmacalar, simülasyon çiftlik ve şehir inşa etme oyunları, aksiyon, arcade ve çok oyunculu oyunlar oynanabilir. Bu oyun türleri kolay bulunabilmesi açısından kategorilendirilmiştir. Her türlü silah dövüş oyunları, eğitici çocuk oyunları ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

Yandex.Games Su ve Ateş oyunu, minecraft, 2048 ve çeşitli popüler Android için ücretsiz oyunlar oynanabilir. Yandex.Games APK Android telefon ve tabletlerinize 169 MB dosyasını ücretsiz indirip kullanabilirsiniz.

Yandex.Games Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.games&referrer=utm_source%3Dindirvip.com