Jigsaw Puzzles – Block Puzzle (Tow in one) indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Jigsaw Puzzles – Block Puzzle (Tow in one) indir
Jigsaw Puzzles – Block Puzzle (Tow in one) indir

Jigsaw Puzzles – Block Puzzle (Tow in one) indir

Jigsaw Puzzles – Block Puzzle (Tow in one) APK indir, Android tetris veya yapboz seviyorsanız Jigsaw Puzzles – Block Puzzle indir blok bulmaca...

Jigsaw Puzzles – Block Puzzle (Tow in one) APK indir, Android tetris veya yapboz seviyorsanız Jigsaw Puzzles – Block Puzzle indir blok bulmaca oyununu oyna.

Jigsaw Puzzles – Block Puzzle (Tow in one) APK Android oyunu tetris benzeri bir oyundur. Blok bulmaca oyunu ve yeni stil yapboz oyununun birleşimi olan bir oyun türüdür.

Jigsaw Puzzles – Block Puzzle (Tow in one) APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Android bulmaca oyunları kategorisinde bulunan blok bulmaca oyunudur. Yeni stil yapboz parçalarını birleştirme oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Jigsaw Puzzles – Block Puzzle (Tow in one) APK Android oyununda yapboz parçaları sürükleyin ve birleştirin.

Oyunda yeterli yapboz parçalarını yerleşecek alana sürükleyip bırakın. Boşlukları doldurmak için yeni parçaları yerleştirin. Oyun içerisinde yapboz parçaları ile eşsiz fotoğraflar oluşturun. İstenilen parçalar tamamlanınca yeni bir bölüme geçin. Jigsaw Puzzles – Block Puzzle (Tow in one) APK Android oyun dosyası 95 MB boyutunu indirin.

Jigsaw Puzzles – Block Puzzle indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.block.jigsaw.puzzle.gallery&referrer=utm_source%3Dindirvip.com