Battery Run 3D indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Battery Run 3D indir
Battery Run 3D indir

Battery Run 3D indir

Battery Run 3D APK indir, Android cihazlarda oynanabilen Battery Run 3D oyunu APK oyun dosyası indirilebilir. Yol üzerindeki pilleri toplarak yüksek puan al....

Battery Run 3D APK indir, Android cihazlarda oynanabilen Battery Run 3D oyunu APK oyun dosyası indirilebilir. Yol üzerindeki pilleri toplarak yüksek puan al.

Battery Run 3D APK Android oyunu içerisinde platform üzerindeki pilleri toplayarak ilerliyorsunuz. Ne kadar çok pil toplarsanız o kadar fazla puan alıyorsunuz. Pilleri bekleyen yeşil renkteki karaktere pili takarak ilerlemesini sağlıyorsunuz.

Battery Run 3D APK indir ve Android Oyunu Nasıl Oynanır?

Oyun bir platfor üzerinde dönen kalem pilleri toplayarak ilerlemesinde oluşmaktadır. Battery Run 3D APK Android oyununda tüm pilleri toplayarak daha fazla enerji ve puan kazanın. Bir sonraki seviyeye geçebilmek için bitiş çizgisine ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Aksiyon kategorisinde yer alan Battery Run 3D APK Android oyunu renkli pilleri toplayarak daha fazla güç kazanıyorsunuz. APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Battery Run 3D Android indir