Fashion Universe indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Fashion Universe indir
Fashion Universe indir

Fashion Universe indir

Fashion Universe APK indir, online oynanabilen Android moda oyunu Fashion Universe inşa et, al ve sat eşyaların tasarımını sen yaparak daha fazlasını kazan....

Fashion Universe APK indir, online oynanabilen Android moda oyunu Fashion Universe inşa et, al ve sat eşyaların tasarımını sen yaparak daha fazlasını kazan.

Fashion Universe APK Android oyunu içerisinde oyuncuların birbirleriyle yarıştığı moda tasarımcısı oyunudur. Oyunda hızlı bir şekilde al, sat ve moda alışverişi yaparak diğer oyuncularla yarışın.

Fashion Universe APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

VOODOO tarafından geliştirilen Android aksiyon kategorisinden bulunan oyundur. Fashion Universe oyununda moda kralı olmak için aksiyon dolu alışverişlere katılın. Kendi mağazanızı açabilir, düzen ve tasarımını siz yaparak oyuna başlıyorsunuz.

Fashion Universe APK Android oyununda operasyonlarınızdan satış yaparak para kazanın ve sattığınız ürünlerden kar elde ediyorsunuz. Moda dünyasına giriş yaparak en iyi siz olmaya çalışıyorsunuz. Çeşitli kıyafetlerin tasarımını ve üretimini sizler yapıyorsunuz.

Satış pazarlamacılığı da yapabileceğiniz oyun içerisinde kendi mağazanızı yöneterek para kazanın. Fashion Universe APK Android oyun dosyası 82 MB yer kaplamaktadır. Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Fashion Universe Android indir