Google Fit indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Google Fit indir

Google Fit indir

Google Fit APK indir, Android için yeni Google Fit: Aktivite İzleme uygulaması daha sağlıklı ve daha aktif bir yaşam. Fittness ve aktiviteleri takip...

Google Fit APK indir, Android için yeni Google Fit: Aktivite İzleme uygulaması daha sağlıklı ve daha aktif bir yaşam. Fittness ve aktiviteleri takip et.

Google Fit APK Android aktivite izleyici uygulaması ile günlük aktivitelerini takip edebilirsiniz. Daha sağlıklı olmanıza yardımcı olan aktiviteleri sağlamak için öneriler sunar.

Google Fit APK indir ve Nasıl Kullanılır?

Günlük Kardiyo Puanı’nı sağlamak için Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ve Amerikan Kalp Derneği (AHA) ile ortak çalışmaktadır. Google Fit: Aktivite İzleme uygulaması ile nabzınızı yükselten aktivitelerin, kalp ve zihin sağlığı için faydaları bulunmaktadır.

Günlük yaptığınız etkinlikleri kayıt altına almasıyla aktivitelerinizi izleyebilirsiniz. Google Fit APK Android uygulaması kardiyo puanı ve koşu gibi aktivitelerinizde daha fazla puan kazanabilirsiniz. Kalp hastalığı riskini azaltmak, uykuyu iyileştirmek ve zihin sağlığınız için fiziksel aktivite yaptırır.

30 dakikalık tempolu yürüyüşler sayesinde sağlıklı kalın. Google Fit APK Android Aktivite İzleme uygulamasının APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz.

Google Fit: Aktivite İzleme Özellikleri

  • Hedeflerinizi belirme ve izleme
  • Antrenmanlarınızı telefon ve saatinizden takip etme
  • Uyku kontrolünü takip et ve izleyin
  • Favori uygulama ve akıllı cihazlarla bağlantı
  • Her aktivitenizi takip et hesap et

Google Fit Android indir